Откровено за момента, в който осъзнаваме, че сме влюбени

Няколко истински истории за появата на любовта

Откровено за момента, в който осъзнаваме, че сме влюбени

Кога осъзнаваме, че сме влюбени? Кога и как разбираме, че обичаме човека, който стои срещу нас? Има ли точен момент, в който любовта се настанява в сърцата ни, или тя идва полека и неусетно? Бихме ли могли да дефинираме и да опишем точния момент, в който сме усетили това върховно чувство?

Днес сме подбрали разказите на няколко човека, които споделят кога са осъзнали, че са влюбени в половинката си. Те разкриват това пред анонимното приложение Whisper, което служи именно за изливане на подобни чувства. Оказва се, че любовта може да пламне от най-малката искра и да се превърне в най-силния пламък в нашия живот!

"Осъзнах, че обичам приятелката си, когато я разплаках за първи път и сърцето ми щеше да се пръсне.”

"Разбрах, че го обичам в момента, в който го чух да си говори с малкия ми брат и да му казва, че винаги ще бъде до него и ще му дава съвети, когато е нужно.”

"Видях всички недостатъци на приятелката си и осъзнах, че не просто ги приемам, а ги обичам. Обичам всеки един от тях и обичам нея.”

Откровено за момента, в който осъзнаваме, че сме влюбени

"Влюбих се в приятеля ми, когато той започна да ми пее. Не, той не е страхотен певец, но оцених жеста му и малките неща, които прави за мен.”

"Мисля си, че се влюбих в приятеля ми миналата нощ. Той си измисли приказка и ми я разказа, защото не можех да заспя. Това беше най-милото нещо, което някой е правил за мен.”

"Влюбих се в приятеля ми, когато той видя всичките ми белези и каза, че ме обича.”

"Влюбих се в нея, когато я разсмях за първи път. Това беше истински смях, тя едва си поемаше дъх. Ето на това му казвам истинско щастие и красота.”

"Знаех, че съм влюбена, когато за първи път пожелах да има някой, който да спи до мен в леглото.”

"Първият път, когато аз и приятелят ми правихме секс, той каза "добра работа” и "дай пет”. Тогава осъзнах, че обичам това момче.”

Откровено за момента, в който осъзнаваме, че сме влюбени

"Миналата нощ аз и приятелят ми спахме в едно легло, без да правим нищо. Това беше моментът, в който осъзнах, че това е любов.”

"Влюбих се в него, когато го видях как тихичко се отделя от компанията ни отива в близкия парк, за да си поиграе с едно старо и тъжно куче.”

"Осъзнах, че съм влюбен в нея, когато се оказа, че винаги ме слуша и помни някаква тъпа история, която ѝ бях разказвал преди месеци.”

"Разбрах, че я обичам, когато започнах да я гледам така, както гледам храната в ресторанта.”

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay