Погромът на изневярата, която унищожава всичко

Изневяра не се прощава никога!

Погромът на изневярата, която унищожава всичко

Всяка любов в началото е красива, нежна, трепетна. Той Ви носи на ръце, вие се усмихвате и сияете с всеки изминал ден. Има хора, които запазват това, но има и други, които се провалят. Едно от най-болезнените неща, които може да е причина за разваляне на отношенията между мъж и жена, е изневярата.

Една жена не може да приеме, че мъжът до нея я е целувал страстно, кълнял й се е във вярност, говорил й е колко много я е обичал и в един момент е отишъл в друго легло.

Изневярата не е само физическа, тя е и морална и психологическа такава. Този човек не е изневерил само на тялото Ви, не само е дарявал ласки на друга и я целувал там, където и Вас. С този си акт той е предал всичко, в което сте вярвали, всичко, за което сте се борили, строили заедно.

Разбирате ли, той е предал усмивката Ви сутрин, вашите искрени излияния, предал е жената,излизаща от банята със стичащи се по нея капки вода...

Мъжът, който вие сте смятали за неповторим и неподражаем, се е оказал такъв не само за Вас. Мъжът, който сте наричали мъж с главно "М" в живота Ви е отишъл да се покаже като такъв и пред други.

И никое оправдание не е достатъчно силно, за да омаловажи този факт. Алкохолът кара хората да правят глупости, да хвърлят задръжки, вярно е., но алкохолът не съблича дрехи и не кара да сваляме някого с цел да спим с него. Ако имаме похотливи желания, те излизат със или без алкохол, рано или късно.

Ако нещо във връзката не върви, то зрелият подход е разговор, а не бягане от проблемите в леглото на друг. Така е най-лесно, но и най-неправилно.

Изневярата унищожава всичко, което някога е имало между двама души.

Не прощавайте изневяра, защото това, което е останало след нея, няма нищо общо с това, което искате. Бъдете силни и просто си тръгнете!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

11 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay