Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 1

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 1

Време е за коледни подаръци! 

Елате под нашата елха в този коледен сезон! Ние от Jenite.bg ви каним да се присъедините към нас и заедно да превърнем дните преди най-светлия празник във вълшебна приказка, изпълнена с настроение! 

Запознайте се с нашия Коледен календар, който ще ви даде възможност да спечелите вълнуващи награди всеки ден. Те са внимателно подбрани специално за вас от торбата с подаръци на нашите страхотни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Всяка игра ще продължи в рамките на една седмица, така че побързайте, за да се включите! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 1

Първият Giveaway за месец декември ще ни накара да се усмихнем! Заедно с FOREO ще зарадваме един от вас с LUNA 4 - уред за висококачествено 2 в 1 почистване и стягане на лицето с T-SONIC™ пулсации. Четката е любима на знаменитости по цял свят като Виктория Бекъм и Винъс Уилямс.

FOREO предлага новаторски устройства, които спестяват както време, така и финанси, като същевременно осигуряват първокласни резултати в грижата за кожата и красотата.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и foreo_official в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, които обожават иновациите в skincare рутината.

Кои всъщност са FOREO?

FOREO, водещата световна skin-tech марка, съчетава авангардни технологии и иновации при създаването на новаторски устройства, които спестяват както време, така и финанси, като същевременно осигуряват първокласни резултати в грижата за кожата и красотата. LED светлинна терапия, термотерапия, криотерапия, микроток, T-Sonic пулсации – тези революционни технологии вече не са от сферата на научната фантастика, а реалност. А последният пробив на бранда? Пълна процедура за лице, която отнема само 5 минути, осигурявайки резултати на ниво СПА салон в 3 лесни стъпки. Започнете с LUNA 4 и нейното 1-минутно почистване на лицето, последвано от UFO 3 за свръхзареждаща 2-минутна масажна процедура за лице, за да влеете полезните съставки в най-дълбоките слоеве на кожата, и завършете с BEAR, най-безопасният микротоков уред в света за стягащо и енергизиращо тонизиране на лицето! Добре дошли в света на FOREO.

Каква ще бъде наградата?

LUNA 4 - уред за висококачествено 2 в 1 почистване и стягане на лицето с T-SONIC™.

НЕЗАМЕНИМО УСТРОЙСТВО ЗА ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ И ТОНИЗИРАНЕ LUNA™ 4 go комбинира чистотата на изключително хигиеничния мек силикон и силата на 8 степени на интензивност на пулсации T-Sonic™ с ръчна настройка, като така позволява перфектно персонализирано почистване на път. Премахнете замърсяванията, омазняванията и излишния себум само за 1 минута с ергономичната двузонова глава на четка с по-тънки и по-дебели точки, за да пасва на всеки тип кожа. Обърнете устройството си и се насладете на концентрични силиконови ръбове за намаляване на видимите признаци на стареене за по-гладка, по-свежа и по-младолика кожа за една минута.
ПОЛЗИ:

Нежно премахва 99,5% от замърсяванията, омазняването, потта и остатъците от грим и предотвратява несъвършенства
Незабавно освежава и подготвя кожата за мощно усвояване на грижата за кожата
Стягащият масаж видимо намалява бръчките, линиите и отпуснатата кожа
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay