Покажи креативност и спечели с KWIAT

"Този свят не е нищо другo освен платното на нашето въображение.” - Хенри Дейвид Торо

Покажи креативност и спечели с KWIAT

Българската марка очила KWIAT се придържа към този цитат и по традиция ще ви позволи да развихрите креативността си по повод Св. Валентин.

Всеки, който скицира или нарисува очила ще има възможност да спечели два чифта очила по избор от всички колекции на KWIAT. За да участвате в играта трябва да скицирате или нарисувате на лист хартия очила по ваш дизайн и да напишете #seethroughна листа. След това, снимайте скицата и я качете във Facebook профила си, като отбележите @KWIAT или Instagram профила си, като отбележите @kwiat_eyewear и поставите #seethrough в публикацията си. Не забравяйте да направите публикацията си публична, за да достигне тя до организаторите.

Авторите на трите най-оригинални скици ще спечелят по два чифта очила KWIAT по избор.

Играта започва на 01.02.2018г. и ще продължи до 12.02.2018 г. Скици ще се приемат до 12.02.2018 г. в 12:00 часа на обяд, а победителите ще бъдат обявени в 16:00 часа на същата дата.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на официалната Фейсбук страница на KWIAT, а представител на фирмата ще се свърже с тях, за да получат подаръците си преди празника. Харесайте своята награда тук.

Покажи креативност и спечели с KWIAT

В месеца на любовта KWIAT също така подарява седем дни, в които всеки може да закупи два чифта слънчеви очила или диоптрични рамки на цената на един. Специалното предложение е валидно само веднъж в годината за дните 12, 13, 14, 15, 16, 17 и 18-ти февруари, а местата са над 150 оптики в България или онлайн платформата .

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay