Правете тези 6 неща в неделя, да за сваляте килограми през цялата седмица

Неделя вече не е ден за почивка

Правете тези 6 неща в неделя, да за сваляте килограми през цялата седмица

Забравете за мързеливите недели, които сте имали до сега. Неделя вече е ден за подготовка на една здравословна седмица. Може би ви се струва абсурдно да прекарате почивния си ден в планове за седмицата, но в противен случай, седмицата ще мине в пропуснати тренировки и купа зърнена закуска за вечеря.

  1. Сутрешна тренировка

    Тренировката в ранните часове на деня в неделя зарежда с енергия и помага да се настроим да извършваме това действие всеки следващ ден от седмицата.

  2. Подготовка за седмичното меню

    Ако искате да се храните здравословно през седмицата, започнете подготовката още в неделя. Имате достатъчно време да изготвите списък на нужните ви продукти и да отидете да ги купите. Ако оставите това за през седмицата е почти сигурно, че вечерята ви ще е по-скоро пица, отколкото броколи или аспержи. Може да направите и меню за седмицата като на един лист напишете какво ще приготвяте за закуска, обяд и вечеря за всеки ден от седмицата.

  3. Пазаруване

    Заведете децата в магазина. Едновременно ще прекарате време с тях и ще купите всичко, необходимо за седмицата. А едва ли има дете, което не обича да бута количката в магазина, така че всички ще са доволни.

  4. Подгответе продуктите за седмицата

    Ще спестите много време вечер при приготвянето на вечерята, ако предварително нарежете продуктите и ги оставите в малки купички в хладилника. Също така можете да нарежете няколко салати, за да си спестите това занимание поне първите няколко дни от седмицата.

  5. Подгответе дрехите си за тренировка

    Освен другите дрехи, които трябва да изперете, сложете в пералнята и дрехите ви за спортуване. Когато изсъхнат ги сложете в отделен шкаф или направо в сака, за да можете лесно да ги вземете за ранните сутрешни тренировки, без да се налага да ровите 1 час в гардероба.

  6. График на тренировките

    Трудно е да вместите тренировките в графика си, след като ходите на работа, имате деца и трябва да се грижите за дома. Определете в кой ден на каква тренировка ще ходите и го отбележете на календара. Когато е написано черно на бяло има по-голям шанс да се случи.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay