Предимствата на връзките с обвързани мъже

Има и няколко положителни страни на тези отношения

Предимствата на връзките с обвързани мъже

На много жени им се е случвало да се влюбят в обвързан мъж, но често се колебаят дали да се впуснат в подобен тип отношения, тъй като са добре запознати с недостатъците, които ги застрашават, но въпреки всичко, тези отношения крият и много предимства.

Обвързаният мъж е опитен. Той вече е създал семейство, има сигурна почва под краката си, което ви кара да си мислите, че той е надежден партньор. Той ви кара да се чувствате специални, желани, обичани, обгрижвани през времето, в което не е със семейството си и това ви кара да не искате да се откажете от него. Малкото време, което прекарвате е изпълнено с удоволствие и радост, тъй като нямате възможнот постоянно да бъдете заедно. Вие се наслаждавате напълно на всяка минута, която отделяте един на друг, тъй като не се знае кога отново ще имате шанса да го направите.

С обвързаният мъж рядко може да се скарате. Вашата любов е искрена, наподобяваща детската, тъй като нито той има какво да крие, нито вие. Винаги можете да споделите всичко, без да се безпокоите от това, че ще бъдете разбрани погрешно. Скандалите не са спътник на този тип връзка, защото на практика вие не сте обвързани и нямате ангажименти един към друг. Предимство на отношенията с обвързания мъж е и това, че вие не сте длъжни да бъдете домакини и така няма как между вас да възникне спор от битов характер, свързан с "неизмити съдове” или "неизпрани дрехи”. Той вижда любовницата във вас, така не е обременен, вие сте неговата почивката от "ада”, карате го да се чувства спокоен и се стреми да дава всичко от себе си, за да ви направи щастливи и да не търсите друга опция и да ви загуби.

Тъй като отношенията с тези мъже са тайни, вие винаги прекарвате времето си на осамотени места и винаги сте само двамата. По този начин няма кой да се бърка в отношенията ви и можете изцяло да се отдадете един на друг. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay