Предимствата на летните сватби

Ето защо е по-добре да направите сватбата си през лятото

Предимствата на летните сватби

Не е изненадващо, че най-предпочитаните месеци за сватба са юни, юли, август и септември. Лятото автоматично означава по-забавно и ако направите всичко правилно, няма какво да се обърка. Ако се колебаете през кой сезон да направите сватбата си, сега ще ви убедим, че лятото е най-добрия избор. Вижте 6 причини за това:

1. Повече гости ще могат да присъстват

Много по-лесно е да отсъстваш от работа през лятото, отколкото през останалата част от годината. Особено семействата, които имат деца ученици, няма да се притесняват, че децата ще трябва да отсъстват от училище. Ако направите сватбата си през лятото, по-голяма част от близките и приятелите ви ще могат да присъстват, а какво по-хубаво от това?!

2. Имате повече опции за цветята в сватбения букет

Ще можете да намерите цветя като лалета, мак, фрезия и т.н., докато през студените месеци изборът на цветя е доста по-ограничен. Ще можете да си направите по-красив и интересен букет, а това е доста важно.

3. Няма по-хубаво време от летните вечери

Тъй като летните нощи са топли, ще можете да празнувате цяла нощ, без да се притеснявате, че ще завали или че ще бъде студено. А и летните нощи са някак по-романтични...

4. Можете да се възползвате от местата на открито за сватбения ритуал

Изнесените ритуали са много по-хубави, защото могат да бъдат направени на място, което е специално за двойката. Не е нужно да се притеснявате, че ще бъде прекалено горещо, просто направете церемонята в по-хладен ден или в по-късен час. Така ще се насладите на красив ритуал, без да има никой, пострадал от силното слънце. Церемония на плажа също звучи добре.

5. Имате повече възможности за сватбено пътешествие

През летните месеци имате по-голям избор за дестинация за медения месец. Например можете да изберете някой остров или красива европейска държава. Вие решавате, важното е, че имате право на избор.

6. Можете да проявите креативност при организацията на празненството

Още веднъж- с топлото време идва и забавлението. Можете да направите тържеството си в красива, злеена градина или до някой басейн. Докато през студените месеци сте задължени да направите празненството в затворен ресторант.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay