Първа дама на Франция, модел, актриса и певица. Карла може всичко!

Карла Бруни и нейният четвърти албум

Първа дама на Франция, модел, актриса и певица. Карла може всичко!

Карла Бруни-Саркози определено не скучае и освен като първа дама на Франция, г-жа Сракози продължава да развива и в музикалната си кариера.

 

Нейният агент заяви за световните медии, че в момента тя записва четвъртия си албум в студио в Париж.

 

Певицата и съпруга на френския президент съобщи на 15 декември, че подготвя нов албум, без да уточни кога ще излезе. За четвъртия си диск и подобно на предишните си три, Карла не изневери на таланта си и сама написа текстовете на песните, както и композира музиката към тях.

 

Предишният й албум "Сякаш нищо не е било" излезе през лятото на 2008 г.

Бившата манекенка започна музикална кариера през 2002 г. с албума "Някой ми каза", който беше оценен високо от публиката и критиците и постигна продажби от 1,2 млн. копия във Франция и 800 000 в другите страни.

 

Около Карла никога не е било скучно. Името й е било замесвано във всевъзможни сензации и скандали. През есента на миналата година излезе биографична книга за първата дама, която я представя в не особено добра светлина.

 

"В Карла Бруни няма нищо истинско. Тя е хищник, един вид женски Дон Жуан" - пише френската журналистка Бесма Лаури в книгата си "Карла: тайният живот".

 

Миналата година г-жа Саркози се снима и в лентата на легендарния американски режисьор Уди Алън – "Полунощ в Париж", където изигра директор на музей.


На 2 февруари 2008г. Бруни се венчава за настоящия президент на Франция Никола Саркози. Това е първият брак за нея и трети за него, който малко преди това се разведе с предишната си съпруга Сесилия, а злите езици твърдят, че именно Бруни е причината за този развод.

 

Карла става фотомодел на 19-годишна възраст. През 90-те години тя е една от 20-те най-скъпо платени фотомодели в света.

 

С какво ли още може да изненада красавицата, която не спира да дерзае "сякаш нищо не е било"!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay