Разберете какво означава числото на вашата връзка

Надникнете в бъдещето на своята любовна авантюра

Разберете какво означава числото на вашата връзка

Сигурно ви се е случвало да започнете нова любовна авантюра и да се чудите дали си заслужава усилията. Има начин да надникнете в общото бъдеще на вас и партньора ви, само трябва да откриете числото на своята връзка.

Проследете къде се засичат датите на раждане на всеки от вас и прочетете какво ще донесе това на взаимоотношенията ви.

Разберете какво означава числото на вашата връзка

1
Ако това е вашето число, трябва да сте готови за връзка, изпълнена с конфликти. Между вас определено има искра, но ще ви е много, много трудно да намерите общ език. Вашите взаимоотношения са обречени на провал, освен ако и двамата не полагате неимоверни усилия нещата да се получат. В случай че сключите брак и имате деца, това ще е поредната тема, по която ще водите безкрайни и доста изнервящи спорове. Приятелството между вас е по-силно от всичко, но що се отнася до любовта, тя е невъзможна.

2
С вашия партньор сте заслепени от любов и още дълго време ще бъдете така. Между вас има химия и само един поглед е достатъчен, за да запали страстите ви. Лошото е, че и двамата сте твърде ревниви и се налага да криете един от другиго дреболии. Малките камъчета обръщат каруцата, затова внимавайте - има риск нещо наистина незначително да ви накара да се скарате жестоко. После ще горчиво ще съжалявате, но нещата просто няма да са същите.

3
Сексът между вас е по-скоро пътуване до Рая, към което просто сте пристрастени. Никога не сте желали толкова силно някого, а същото важи и за вашия партньор. Дори любовта да не ви е връхлетяла с пълна сила, е възможно съвсем скоро и това да се случи - физическото привличане води след себе си и платонични чувства. Шансът за изневяра е минимален, защото и двамата сте задоволени от това, което получавате.

4
В случай че това е вашето число, трябва да знаете нещо много важно - намерили сте човека, с когото да създадете семейство! И двамата сте сериозни и лоялни, никога не бихте изневерили или излъгали. Същевременно изпитвате неимоверна привързаност един към друг, което ще ви помогне да си помагате и като родители.

5
Дори в началото да са били страстни, отношенията ви с този човек скоро ще се изхабят. Ако все пак останете с него обаче, бихте могли да стартирате успешен семеен бизнес. Той ще ви донесе спокоен живот - от вас зависи дали ще бъдете удовлетворени от него.

6
Тази връзка е доста задушаваща. И двамата имате сложни характери, които ви пречат да се насладите на миговете, прекарани заедно. Наистина сте много влюбени, но отношенията ви няма да изкарат дълго. Ревността и съмненията ви преследват на всеки ъгъл. Единственият път към по-дългата връзка е коренната промяна и на двама ви.

7
С вашия партньор ви очакват страхотни мигове заедно! Дори да сте от повече време един с друг, връзката ви няма да бъде изчерпана скоро. Можете да бъдете сигурни, че той има потенциал да бъде любовта на живота ви. Само трябва от време на време да си правите малки изненади, за да поддържате искрата жива.

8
Вашата връзка е обречена да минава постоянно през върхове и спадове. В един миг се чувствате перфектно заедно, в другия не можете да се понасяте. Въпреки това нещо ви задържа един до друг и не можете да си представите да се разделите. Ако и двамата проявявате необходимата доза търпение, вашите взаимоотношения в крайна сметка ще издържат пред проблемите на дългитв връзки.

9
Няма как да си кривите душата - още от самото начало сте с този човек заради външния му вид или материалното му положение, но в никакъв случай заради него като личност. Ако продължите тази връзка, рискувате в един момент и вие да бъдете използвани, както сте постъпвали до момента с него. Опасността от изневяра е голяма, защото няма как в един момент да не откриете някого, който ви привлича интелектуално.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

13 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay