Разликите между мъжете и жените!

И ние имаме слаби черти...

Разликите между мъжете и жените!

От както свят светува мъжът и жената са различни! Ето защо винаги изникват някакви недоразумения между двата пола и ние сме набеждавани, че вършим всичко наобратно. Трябва да знаете, обаче, скъпи мъже, че има неща, които ни куцат, но има и такива, в които сме дяволски добри. Сега няма да изреждаме вторите, защото са твърде много, а ще се спредм по-скоро на първите, защото са минимални на брой неща.

1. Надписът "Бутни" - Почти всяка жена дърпа вратата, а не я бута. Изглежда толкова елементарно, а винаги го правим! Обяснението е, че нашият мозък е устроен различно от този на мъжете. Техният е много по-прост, но пък това им помага да разбират нещата веднага точно и ясно и да успяват да ги структурират. На нас ни е нужно повече време.

2. Шофирането не е за всеки! Да, има жени, които се справят брилянтно с управлението на автомобил, но на по-голямата част оит нас ни е трудно. Обяснението е, че мъжете имат по-добро усещане за пространство и по-голяма координация. Също така, нашият мозък винаги е зает с различни неща и се опитваме да съчетаваме различни дейности наведнъж. Това, обаче, не се получава винаги, особено когато сме зад волана. 

3. Логиката ни куца! Когато някой мъж започне да ни обяснява разпалено своя план за нещо и ни пита учудено: "Как така не го разбра, толкова е логично?", понякога ние просто свиваме рамене. Там, където те виждат логика, ния не я откриваме.

4. Чувствата ни пречат! Действително мъжете са си много по-добре, защото не хабят напразни емоции, по-сдържани са и не си съсипват нервите за щяло и нещяло. 

Не се корете, дами, че сте такива, каквито сте! Знайте, че без нас, техният мъжки свят щеше да е много скучен и еднообразен. Ние внасяме свежест и пъстрота в него, дори и ги разсмиваме с нашите нелогични действия понякога!

Автор: Теодора Георгиева

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay