Само за необвързани: 11 причини да сте безкрайно щастливи

Радвайте на живота, ако нямате партньор, който да ви го трови!

Само за необвързани: 11 причини да сте безкрайно щастливи

Ако случайно сте склонни да изпадате в депресия заради факта, че в момента нямате партньор, тази статия е тъкмо за вас. В нея ще изброим само няколко от многото причини да благодарите на съдбата за шанса, който ви предоставя. Защото "сама” не означава задължително "самотна”.

Имате пълна свобода
Безкрайните количества свобода, с които разполагате, би трябвало само да ви радват! Следващия път, когато настроението ви се влоши, си припомнете, че имате уникален и неповторим шанс да правите каквото си поискате! Само сега: без някой да ви мрънка, без сцени, без спорове и скандали.

Мързи ви да се обезкосмявате? Няма проблем.
Докато сте необвързани, може да си позволите лукса да се обезкосмявате, когато имате настроение за това. И само тогава! Няма риск някой да ви се нацупи или да ви разкритикува заради нежеланието ви да посветите времето си на тази дейност.

Забравяте що е то "ревност”
Дори новият ви симпатичен колега да се сприятели с вас във Facebook, никой няма да ви вдигне скандал. Проблемите от ревност съпътстват всяка връзка, но като необвързани вие просто няма да се сблъсквате с тях.

Леглото, завивките, възглавниците - всичко е само за вас!
Когато няма с кого да спорите за любима страна от леглото и за броя на одеялата през есента, вечерите минават доста по-безоблачно. Да не говорим, че ще спите наистина непробудно, защото няма да има кой постоянно да се върти. И хърка!

Само за необвързани: 11 причини да сте безкрайно щастливи

Правите секс за една нощ
Без после да ви тежи на съвестта, че сте изневерили на някого! Просто когато хвърлите око на някого и флиртът е на път да се превърне в нещо по-сериозно, няма да имате морални спирачки, а ще се отдадете на моментното удоволствие!

Не ви се прави секс, но никой не ви се сърди
Ако тъкмо тази вечер не сте в настроение за креватни ласки, няма опасност някой да ви се разсърди, да ви обърне гръб и да не ви проговори цяла нощ. Този факт няма как да не наклони везните в полза на необвързаните!

Парите са си ваши
Станете ли необвързани, изведнъж нуждата да се оправдавате за разходите си се изпарява. Липсата на семеен бюджет и на нобходимост от романтични подаръци за какво ли не ще ви позволи да разполагате със средствата си, както намерите за добре.

Само за необвързани: 11 причини да сте безкрайно щастливи

Не е нужно да сте лицемерни
Когато сте обвързани, ви се налага да имате добри отношения с родителите и приятелите на партньора си. Ако в момента нямате такъв обаче, не е необходимо да се преструвате, че тези хора са ви приятни. Насилственото лицемерие може да бъде доста изморително.

Лоши или хубави - навиците са си ваши
В повечето връзки неминуемо се стига до момента, в който единият се опитва коренно да промени навиците и ежедневната рутина на другия. Ако живеете сами обаче, ще имате възможност да бъдете, каквито сте. Без никой да ви натяква защо влизате с обувки вкъщи или защо не сте изчистили канала под душа, след като сте се изкъпали...

Имате приятели
В един момент от връзката си човек осъзнава, че покрай ангажиментите в работа и общите планове с любимия човек е останал съвсем без приятели. Но те са важна част от живота ви, защото с тях можете да общувате, както с никого другиго.

Угаждате си. Постоянно.
В случай че сте необвързани, не е нужно да се съобразявате с когото и да било - ядете, каквото искате; лягате си, когато поискате; пътувате, където поискате... Единствено вашите желания имат значение. А какво по-хубаво от това?!

За още окуражаващи статии станете част от Jenite.bg във Facebook!

Само за необвързани: 11 причини да сте безкрайно щастливи

27 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay