Сватбени страсти: Септември е новият юни!

Или защо идеята за есенна сватба значително превъзхожда раннолятната такава

Сватбени страсти: Септември е новият юни!

По традиция сватбените тържества отбелязват своеобразния си пик през месец юни. Пътят на логиката подсказва, че повечето двойки се спират на това време от годината, най-вече поради факта, че вероятността от валежи е почти нулева, за сметка на умерено високите, но все още не и парещи температури.

Именно по тази причина обаче първите летни дни са буквално пренаситени откъм сватбени тържества, а хората, които играят ролята на гости, често изпадат в ситуация, в която трябва да избират между две тържества, чиято дата съвпада.

Затова и днес ще ви предложим няколко убедителни довода защо идеята за есенна сватба значително превъзхожда раннолятната такава.

Сватбени страсти: Септември е новият юни!
Няма да сте просто "поредната” двойка
Ако с партньора си решите да сключите брак през юни, то вероятността гостите да ви приемат просто като поредната двойка, на чиято сватба са поканени през този период, е огромна. И това е напълно нормално, предвид факта, че сигурно всеки от уикендите им през месеца е ангажиран именно с по едно такова тържество.

Ако обаче изчакате края на летните отпуски и вдигнете купон в ранните дни на "златния” сезон, със сигурност всички ще си спомнят дълго с усмивка на лице за събитието и ще са ви благодарни, че сте им оставили "глътка въздух”.

Не е за пренебрегване и фактът, че поради края на "отпускарския сезон” всички, които желаете да поканите, ще бъдат на линия, отпочинали и презаредили с нови сили.

Сватбени страсти: Септември е новият юни!
И като споменахме златния сезон…
Есента крие в себе си толкова много цветове и нюанси, че би била повече прелестен фон за всяка стилна и изискана сватба. А хризантемите и божурите със своята нежност и красота биха били перфектното допълнение към декорацията на всяко тържество.

Освен това ако се решите на тематична есенна сватба, то може да съобразите и менюто с нея и да поглезите гостите си с типични за сезона вкуснотийки като ябълков пай или пък сайдер.

Без излишни разходи
Никак не е за пренебрегване и фактът, че през есента цените значително падат. Това се отнася най-вече за тези от вас, които организират сватба извън града и трябва да наемат хотелски стаи за гостите си. Повярвайте ни, разходите ви около тържеството ще се стеснят значително.

Сватбени страсти: Септември е новият юни!
Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay