Седмичен хороскоп за 1-7 септември 2014

Разберете какво ви вещаят звездите за началото на новия месец

Седмичен хороскоп за 1-7 септември 2014

Всеки понеделник ние ви предоставяме възможността да прочетете своя седмичен хороскоп, а от вторник до неделя имате възможността да проверите какво ви очаква през конкретния ден с нашия дневен хороскоп. Вижте какво ви вещаят звездите през първата седмица от новия месец.

Овен
Идва времето да поукротите странстващия си дух, който през лятото не ви задържа за дълго време на едно място. Сега е моментът да преосмислите приоритетите си и да се подготвите за новия работен сезон. Колебаете се дали настоящата ви позиция в работата ви устройва. Направете си списък с всички предимства и недостатъци и вземете своето решение. Важно е да мислите за личното си щастие. Ако вършите работа, която ви е противна, няма как да не се провалите.

Телец
Минавате през труден период, но близките ви са плътно до вас. Споделяйте проблемите си с тях, защото те искрено се притесняват и желаят да ви помогнат. Към края на седмицата ежедневието ви ще се разведри. Приятна новина ще ви изкара от временната летаргия и ще върне усмивката на лицето ви. Това ще ви мотивира и в офиса, където ви очакват само успехи. 

Близнаци
Любовта ви държи под своя контрол. Имате чувството, че на света съществувате единствено вие и вашият партньор. Емоциите, които изпитвате, безспорно са приятни, но не трябва да губите допир с реалността. Не пренебрегвайте останалите си приятели заради увлечението си, защото после истински ще ви липсват. Краят на седмицата ще донесе началото на промяна, която първоначално ще ви нарани, но по-късно ще се окаже, че е била за добро.

Рак
Имате безкрайно много планове за седмицата, но въпреки това продължавате да се ангажирате с още и още начинания. Спрете за момент и си поемете дъх. Не забравяйте, че имате нужда от малко време и за себе си. Не е нужно да приемате всяка една покана или предложение. В началото на седмицата навлизате в много късметлийски период. Сега е добър момент да пуснете отдавна отлагания тото фиш или да участвате в някоя томбола.

Лъв
Бурният ви нрав ще ви създаде проблеми през предстоящата седмица. Напоследък сте много избухливи и не мислите много-много какво казвате и кого обиждате. Причината е, че напрежението в работата ви идва в повече, а това се отразява на отношението ви към околните и най-вече към вашата половинка. В средата на седмицата ще срещнете стар приятел, който ще ви предложи своята помощ. Не я отказвайте!

Дева
След предишната напрегната седмица, през тази ще бъдете доста спокойни. Лошите неща са зад гърба ви и дори имате вътрешно усещане, че всичко се подрежда по начина, по който вие искате. Но внимавайте! Не се самозабравяйте в сладки заблуди. Животът е една непрестанно променяща наклона си везна. Предстои ви раздяла с любим човек, който е много скъп за вас. Не се отчайвайте, връзката ви е много силна и времето до следващата ви среща ще мине бързо.

Везни
Намирате се в един от щастливите си периоди, по време на които гледате на света през розовите си очила. Но сте здраво стъпили на земята. Запазете това качество, защото то ще ви помогне да се справяте по-лесно с промените в живота си. Предстои ви повишение в работата, което напълно сте заслужили. То ще донесе със себе си много нови отговорности, но и значително ще подобри финансовото ви състояние.

Скорпион
През тази седмица трябва да бъдете изключително внимателни и предпазливи. Човек от вашето работно обкръжение иска да ви навреди. От известно време се опитва да ви провали, но пред вас се държи винаги мило и приятелски. Не се доверявайте на никого в офиса. Избягвайте да споделяте притесненията и плановете си с колегите. Към края на седмицата ще разберете кой точно е причината за вашите проблеми. Дръжте се зряло и действайте като мъдър човек.

Стрелец
Напоследък всичко в живота ви се подрежда според вашите очаквания. Близките ви жънат успехи и вие истински се радвате за тях. Време е да погледнете и себе си. Не сте особено щастливи от сегашната си позиция в работата. Началото на септември е идеален момент да започнете да работите по осъществяването на професионалните си планове и мечти. Те обаче нямат нищо общо със сегашната ви работа. По-скоро става въпрос за нещо, с което отдавна искате да се занимавате, но така и не сте събрали смелост до този момент.

Козирог
Тази седмица отново започва с много успехи. Набрали сте скорост и за нула време успявате да изпълните планираните си задачи и задължения. Имате чувството, че нямате нужда от сън. Постоянната ви заетост и успехите ви ви държат в приповдигнато състояние. Към средата на седмицата ще срещнете интересен човек, който скоро след това ще започне да играе основна роля във вашия живот. Не го изпускайте!

Водолей
Началото на седмицата е добро време да направите равносметка за изминалото лято - успяхте ли да осъществите всички онези цели, които си бяхте поставили в началото му? Това ще ви помогне да се справите с чувството, че сте пропуснали нещо или че не сте се възползвали максимално от почивните дни. В любовен аспект нещата са отлични. Вие и половинката ви истински се обичате и ви предстоят много светли дни.

Риби
Имате леки здравословни проблеми, за които обаче непременно трябва да се погрижите. Спрете да отлагате посещението при лекаря. Ще се уверите, че няма да има нищо сериозно, за което да се притеснявате. Към края на седмицата ви очакват много весели моменти с ваши близки приятели в някой клуб или бар. Не отказвайте да се срещнете с тях, едно излизане ще ви се отрази добре и ще оправи настроението ви. 

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay