Седмичен хороскоп за 1 - 7 февруари 2016

Какво предстои през първата февруарска седмица?

Седмичен хороскоп за 1 - 7 февруари 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Предстои ви една весела и изпълнена с положителни емоции седмица. Ще имате много поводи за усмивки и макар че ще има хора, които ще се опитват да помрачат
щастието ви, вие не трябва да позволите на сприхавата им натура да постигне своето.

Телец
В началото на седмицата пред вас и половинката ви ще се появи проблем, който ще се опитате да пренебрегнете. Само след няколко дни обаче ще стане ясно, че трябва да се изправите лице в лице срещу неприятностите, за да успеете да ги разрешите с общи усилия.

Близнаци
Диктувате правилата в живота си, но през идните дни ще ви се наложи да се съобразявате с чужди интереси, което изобщо няма да ви хареса. Необходимо е обаче да стиснете зъби и да преглътнете гордостта си за няколко дни - нужно е да го направите, за да постигнете успех в кариерата си.

Рак
Привлечени сте от човек, когото все още не познавате достатъчно добре. Не се впускайте още отсега в авантюристични приключения - пъряво трябва да опознаете човека отсреща. Дайте време на събитията да се случат от самосебе си, без да ги пришпорвате.

Лъв
Мнението ви по важен обществен проблем няма да съвпадне с това на човек от обкръжението ви, което ще доведе до спор. Опитайте се да обясните, че всеки човек е различен и има своя собствена гледна точка, а това не е причина за разваляне на отношенията между хората!

Дева
Целта ви през тази седмица е да постигнете вътрешна хармония. Напоследък не се чувствате в свои води и имате усещането, че се намирате на място, на което не принадлежите. Отделете си време, за да помислите какво не е наред и как да го промените.

Везни
Безкрайно щастливи сте, защото имате възможност да прекарате седмицата в компанията на любимия си човек. Тези моменти не са особено чести, затова се постарайте да ги оцените и да ги запазите в ума и сърцето си, защото за особено ценни!

Скорпион
Пререканията с другите няма да ви дават мира през идните дни. Тъкмо приключвате един спор и започвате друг. Помислете дали вината за всички тези кавги не е само и единствено ваша, защото е напълно възможно да е така.

Стрелец
Не сте почитатели на празните приказки, а през тази седмица ще станете слушатели именно на такива. Това не ви харесва, но не можете да избегнете компанията, в която се намирате. Потърпете малко - тази ситуация няма да трае вечно!

Козирог
Затънали сте в работа и задълженията ви сякаш нямат край. Степенувайте задачите си по важност, за да успеете да се справите с всичко до края на седмицата. В личен план идните дни ще бъдат радостни и изпълнени със спокойствие.

Водолей
Животът не е само забавление, колко и да ви се иска да е така. Има и трудни моменти и пред тази седмица това ще ви бъде напомнено. Ще се сблъскате с проблем, който ще изцеди силите ви и ще ви натовари психически. Ще успеете да се справите с него само ако действате по пътя на логиката.

Риби
Късметът няма да бъде на ваша страна през идните дни. Колкото и да се стараете да вършите работата си качествено, понякога една минимална доза късмет, която ви е необходима, но не можете да получите, ще ви изиграва лоша шега.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay