Седмичен хороскоп за 1 - 7 юни 2015

Какво ви очаква през първата седмица на месец юни?

Седмичен хороскоп за 1 - 7 юни 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата започва изключително успешно за вас - на работното си място сте във върхова форма и се справяте успешно и навреме с всяка поставена задача. С наближаването на края на седемдневието, обаче, ситуацията коренно се променя.

Телец
Няма нищо лошо в това от време на време да отделяте време само за себе си. Поне веднъж бъдете егоисти и се отдайте на удоволствията, които ви правят щастливи. Не можете винаги да се грижите за другите - трябва да обърнете внимание и на самите себе си.

Близнаци
Върху плещите ви се стоварва голяма отговорност, която изобщо не сте предвидили. Внезапно се оказва така, че душевното състояние и благополучие на ваш близък приятел зависи само и единствено от вашите действия и навременни решения.

Рак
Опитвате се да излезете от рутината в ежедневието си. Настоящата седмица е особено подходяща за това. Тя ви поднася възможности за неповторими преживявания - трябва само да уловите момента и е възможно дори да промените живота си.

Лъв
Иска ви се да бъдете по-близки с човек, който очевидно не е зависим от вашата компания. Ако желаете толкова силно да спечелите доверието му, най-добре е да бъдете искрени. Престореното поведение няма да ви е от полза.

Дева
Играете си с чувствата на човек, който недвусмислено е заявил любовта си към вас. Вярно е, че трябва да мислите на първо място за себе си, но все пак не е зле да взимате под внимание чувствата на другите.

Везни
Работохоликът във вас ще работи през цялата седмица. Затова, когато тя най-накрая приключи, ще бъдете изтощени и претоварени. Осигурете си почивка, която да ви помогне да презаредите.

Скорпион
Временно сте лишени от усмивката си, а причината за това е твърде лична, за да я споделите с когото и да било. Направете всичко възможно, за да промените ситуацията и да върнете сами щастието в ежедневието си.

Стрелец
Понеделник и вторник са дни, през които ви липсва всякаква мотивация за работа. След сряда положението, до известна степен, се променя. Опитайте се да се концентрирате - няма кой да поеме отговорност за вашите задължения.

Козирог
Вълнението ви е твърде голямо и издава напрежението, което се опитвате да скриете. Предстои ви събитие, което може да промени хода на събитията, и вие сте наясно с това. Бъдете подготвени и самоуверени - всичко ще мине по план.

Водолей
Вдигате много шум около себе си и егоцентризмът ви привлича вниманието на околните. Това обаче не означава, че те гледат с добро око на всичко, с което се опитвате да ги впечатлите.

Риби
Време е да се запитате дали не е настъпил моментът, в който трябва най-накрая да се откажете? Предаването никога не е опция за вас, но има битки, през които не можете да преминете сами. Преценете добре ситуацията.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay