Седмичен хороскоп за 10-16 ноември 2014

Подгответе се психически за нещата, които ви очакват

Седмичен хороскоп за 10-16 ноември 2014

Всеки ден публикуваме дневен хороскоп, благодарение на който може да надникнете в близкото бъдеще. Днес е понеделник - време за седмичния хороскоп, който разкрива какво предстои да ви се случи, ако сте зодия...

Овен
Тази седмица ще ви бъде доста напрегнато, тъй като още в началото й ще имате един куп ангажименти. Хронично изнервени сте, а това се отразява доста зле на връзката ви. Ако искате да запазите любовта в живота си, ще трябва да положите доста усилия. Перфектното време за това са почивните дни в края на седмицата.

Телец
Споменът за един човек ще ви преследва тази седмица. Препоръката на звездите е да послушате вътрешния си глас и да се опитате да го срещнете. Имате да си кажете важни неща. Средата на седмицата ще ви донесе удовлетворение в професионален план. През уикенда бихте могли най-сетне да отделите време и да се погрижите за дома си.

Близнаци
Очаква ви една доста творческа седмица. Ще имате достатъчно вдъхновение, за да реализирате всичките си планове. Не губете мотивация и се опитайте да бъдете ведри през цялото време. В четвъртък или петък ще се почувствате наистина уморени, но усилията ви скоро ще бъдат възнаградени.

Рак
Седмицата ще започне наопаки за вас. Всичко се обърква и не отговаря на предварителните ви планове. Въпреки това вие сте обнадеждени, че нещата ще се оправят. И сте прави! Уикендът ще ви донесе много положителни емоции.

Лъв
Променили сте живота си и това ви се отразява добре. И тази седмица ви предстоят вълнуващи срещи с интересни хора. Ще имате желание за дълги разговори, които ще се отразят чудесно и на настроението ви. В края на седмицата предстои да се случи нещо наистина важно - звездите са отредили всичко да завърши успешно.

Дева
Тази седмица ще пожънете забележителни успехи в работа. Бихте могли да дадете ценен съвет на свой близък още в началото на седмицата. Не е изключено да имате собствени проблеми за разрешаване. Връзката ви изглежда обречена, но към края на седмицата ще преоткриете красотата й с нови сили. 

Везни
Тази седмица ще ви е доста трудно да се концентрирате. Бихте могли да си вземете отпуск, защото така или иначе няма да свършите нищо полезно. Средата на седмицата ще ви донесе нова или позабравена любовна тръпка. Наслаждавайте се на емоциите, защото отдавна не сте били искрени с някого.

Скорпион
Напълно възможно е да се почувствате игнорирани от своите близки. Просто тази седмица всички ще имат страшно много ангажименти. Не забравяйте, че това е временно явление - през уикенда всичко отново ще си дойде на мястото.

Стрелец
Предстои ви приятна седмица, изпълнена със страхотни емоции. Още в началото й ще научите страхотна новина. Доброто ви настроение ще бъде подкрепено и от успехи в работата. Посветете уикенда на себе си - отделете време за самоусъвършенстване или приятно четене насаме.

Козирог
Едва ли тази седмица ще ви се случи нещо интересно. Усещате, че всички аспекти от живота ви са в застой. Не пренебрегвайте знаците, които получавате от съдбата - ако нещо не ви се получава, просто не е за вас. Средата на седмицата ще ви донесе грижи в работа, заради които ще имате доста дълъг работен ден. През уикенда просто намерете време да си починете качествено.

Водолей
Още днес ще се сдобиете със строен план за цялата седмица. Следвайте го стриктно, за да оползотворите максимално времето си. В личен план ще имате добър период с достатъчно време за близките ви. Що се отнася до работата ви, не се отказвайте да преследвате целите си, защото може да постигнете много!

Риби
Тази седмица най-сетне ще се почувствате в хармония със себе си. Още от понеделник ще бъдете спокойни и уверени, а в личен план нещата ще се подредят повече от добре. Работата ви в момента доста ви натоварва, но пък си заслужава да положите още малко усилия. През уикенда няма да е зле да поспортувате - това допълнително ще подобри настроението ви.

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay