Седмичен хороскоп за 13-19 април 2015

Започваме с добра новина - тази седмица има само 4 работни дни!

Седмичен хороскоп за 13-19 април 2015

Разберете каква ще бъде вашата седмица според звездите, ако сте зодия...

Овен
Имате куража да прекрачите всякакви граници. Предстои ви седмица на предизвикателствата, в която единствено вие ще решавате какво и как да се случи.

Телец 
Откакто сте на тази работа, усещате дискомфорт. Не е ли време да промените живота си? Не се колебайте твърде дълго, трябва вече да направите първата крачка към промяната.

Близнаци 
Предстои ви да се разделите с човек, за когото въобще няма да ви е мъчно. Дори ще осъзнаете каква тежест е бил той за вас. Горе главата - животът продължава по-хубав отвсякога!

Рак 
Имате желание за толкова много неща, но не и време. Може би е добра идея тази седмица да излезете в отпуск и да посетите нови места.

Лъв 
Тази седмица трябва да проявите търпение. Само така ще се насладите на успехите си, и то много скоро!

Дева
Бихте могли да мързелувате, но е по-добре за вас да свършите всичките си ангажименти. Така душата ви ще се успокои и ще имате сила за креативност.

Везни
Нямате желание за нищо, но това е временно явление, което ще отшуми в края на седмицата. В реда на нещата е да ви липсва енергия - все пак преживяхте доста труден период.

Скорпион 
Усещате, че животът ви е във затишие. Но това затишие предвещава много приятна буря от емоции, която ще ви връхлети още тази седмица!

Стрелец 
Продължавайте да полагате усилия, каквото и да ви коства това. В края на седмицата ще получите страхотна новина, касаеща вашата кариера. И ще имате повод да почерпите!

Козирог 
Бъдете откровени с околните, защото няма смисъл да се затормозявате с тайни и интриги. Тази седмица ще стане ясно на кого всъщност можете да имате доверие.

Водолей 
Отидете в друг град, дори в друга държава. Стига сте стояли на едно място! Звездите съветват тази седмица да нарушите рутината по възможно най-бруталния начин.

Риби 
Бихте могли да поработите над някои странични проекти тази седмица. В момента е важно да надградите уменията, които вече притежавате. Не се притеснявайте, ще се справите с всичко!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay