Седмичен хороскоп за 13-19 октомври 2014

Нова седмица, ново начало

Седмичен хороскоп за 13-19 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен

Новата седмица носи и чисто нови възможности за вас. Може и да ви изглеждат първоначално рискови, но звездите съветват да приемете предизвикателствата и да се хващате здраво за работа. 

Телец
За съжаление идната седмица няма да е от най-леките за вас, поне в работен план. Задачите сякаш валят една през друга, а отговорностите, които ви възлагат, нямат край. Стиснете зъби и си "дайте зор", защото ако се справите с напрегнатата ситуация, усилията ви ще бъдат подобаващо оценени.

Близнаци
Тази седмица ви е отредена за цялостна равносметка на случващото се напоследък. Объркани сте и е време да сложите ред в мислите си - да преосмислите приоритетите си и най-вече да решите кои наистина са хората, от които имате нужда в живота си.

Рак
Напоследък сякаш се чувствате пренебрегвани от всички - както на работния, така и на личния фронт. Това обаче не е едностранен процес. Затова се постарайте да "изпъкнете" и да възвърнете доверието на колегите и близките си.

Лъв
Напрежението ви идва в повече още от първия ден на седмицата, но имайте предвид, че това е едва началото на един изключително натоварен период от живота ви. Затова дайте максимума от себе си и сдържайте буйния си темперамент.

Дева
Тази седмица ще бъде много динамична за вас в емоционален план. Отдали сте се на цялостна равносметка, резултатите от която определено ви изненадват и дори плашат. Не се тревожете обаче, смело поемете риск, звездите са на ваша страна.

Везни
Ще трябва доста да се потрудите, за да се радвате на благоволението на близките ви, в чиито очи тази седмица сякаш сте трън. За това обаче си има причина и тя се крие в самите вас. Открийте я и я изкоренете, докато не е станало твърде късно.

Скорпион
Спрете да отдавате толкова голямо значение на всяка дребна случка в живота ви. Бъдете максимално смирени и "успокойте топката", защото в противен случай седмицата ви никак няма да е усмихната.

Стрелец
Тази седмица звездите са изключително благосклонни към вас - очакват ви няколко съдбоносни събития, от които непременно трябва да се възползвате. Всичко е във ваши ръце!

Козирог
Идната седмица няма да е особено сполучлива за вас в работен план. Затова ако има как се отдайте на почивка и повече домашни занимания в компанията на близки хора. Защото на този фронт пък всичко ще върви "по мед и масло".

Водолей
Имате чувството, че тотално сте "зациклили". За да избягате от рутината, направете нещо ново и различно за себе си - поглезете се с масаж или SPA терапия, запалете колата и потеглете в неизвестна посока... Изборът е ваш, изненадайте себе си!

Риби
Предстои натоварена, но пък изключително успешна в работен план седмица. Дайте максимума от себе си и звездите гарантират, че добрите резултати няма да закъснеят.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay