Седмичен хороскоп за 14 - 20 март 2016

Какви събития ви предстоят в средата на месеца?

Седмичен хороскоп за 14 - 20 март 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата за вас ще започне изключително успешно, но всички победи, които ще успеете да завоювате през първите дни, ще изгубят значението си в края на седемдневието. Тогава ви очаква струпване на много проблеми, което ще ви натовари максимално.

Телец
Напълно е възможно през идните дни да се стигне до окончателната ви победа на работното място. От дълго време се опитвате да осъществите цел, която да ви придвижи нагоре по стълбицата на успеха. С едно финално и добре обмислено действие имате възможност да заслужите нова работна позиция.

Близнаци
Поведението ви към околните е меко казано странно. По принцип сте дружелюбни и мили, но през настоящата седмица ще се държите доста резервирано към всички около себе си. Това няма как да не им направи впечатление и те ще започнат да ви обсипват с въпроси.

Рак
Парите не валят от небето и е много странно, че все още не сте разбрали, че финансовото ви състояние зависи само от вас и от работата, която вършите. Стегнете се, за да усетите подобряването на паричното си състояние, към което се стремите от дълго време насам.

Лъв
Пазете се от завистливи хора, чието единствено желание е да отнемат това, което имате. През идните дни те ще бъдат навсякъде около вас, затова трябва да направите всичко възможно, за да избегнете тяхната компания.

Дева
Съдите прибързано, без да си дадете време да разгледате ситуацията от всяка възможна гледна точка. Това не е правилният подход при определяне характера на човек, нито пък при оценяване на обстановката. Постарайте се да давате възможност на всеки да покаже своята същност, преди да му поставяте етикети.

Везни
Тази седмица е определена за психическо и физическо разтоварване. Натрупаното напрежение трябва да бъде освободено, защото иначе рискувате стреса да ви завладее дотолкова, че да не знаете как да се справите с него. Осигурете си необходимата почивка.

Скорпион
Живеете на място, което не харесвате, заобиколени от хора, които ви натоварват със своя песимизъм. Няма защо да чакате подходящия момент за коренна промяна в живота си - той никога няма да дойде. Действайте и сменете обстановката, в която живеете - това ще бъде за ваше добро!

Стрелец
Поставяте в категория всеки човек, който срещате по пътя си. През идните дни обаче в живота ви ще се появи човек, който няма как да бъде категоризиран. Той има мистериозен характер и чудата личност, които ще привлекат интереса ви към него.

Козирог
Ще бъдете затрупани с работа, а възможностите за отдих и почивка почти ще отсъстват от настоящата седмица. Бъдете стриктни при изпълнението на задълженията си, защото иначе рискувате да удължите доста натоварения период в службата.

Водолей
Криете чувствата си зад усмивката, която не слиза от лицето ви. В душата ви обаче се преплитат емоции, които не дават време на ума ви да си почине дори за миг. Ако продължавате да трупате емоциите в себе си, ще продължите да живеете в заблуда и стрес.

Риби
Прекрасно знаете, че отношенията с половинката ви в момента са влошени само и единствено заради вас. Не знаете какво искате и постоянните ви капризи и смяната на настроенията натоварват човека до вас. От вас зависи да оправите нещата.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay