Седмичен хороскоп за 15-21 декември 2014

Какви ще бъдат за вас следващите седем дни?

Седмичен хороскоп за 15-21 декември 2014

Вълнувате ли се от предстоящата седмица? Ако искате да разберете какво има вероятност да ви се случи през следващите 7 дни, прочетете своя хороскоп...

Овен
В началото на седмицата ще имате доста работа. Усилията ви обаче ще бъдат забелязани и това ще ви помогне да откриете мотивация за следващи действия. Не се притеснявайте, в края на седмицата ще имате възможност да реализирате и така бленуваното пътуване.

Телец
Иска ви се тази седмица да мине по-бързо, а тя още не е започнала! Опитайте да поуспокоите малко топката и да откриете позитивното във всяка ситуация. След средата на седмицата ще си дадете сметка, че това е бил най-правилният подход. Тогава нещата ще запонат да се нареждат.

Близнаци
Опитайте се да се грижите повече за емоционалния си баланс. Тази седмица ще имате доста поводи за нерви, но трябва да им устоите. Бъдете силни и не позволявайте на никого да ви се бърка. Имайте предвид, че тези седем дни неусетно ще мине!

Рак
Още от понеделник ще усетите, че тези седем дни ще са страхотни! Всичко, за което мечтаете през последния месец, ще си дойде на мястото. Споделете радостта си с любимия човек и не се притеснявайте за нищо.

Лъв
Бъдете търпеливи поне до средата на седмицата - тогава ще станат ясни много неща. Дори да ви се иска да махнете с ръка и да изоставите всичко, не го правете. Твърде вероятно е да постигнете много повече от очакваното, стига да имате вяра.

Дева
Имате нужда от почивка, а тази седмица ще имате възможност за това. Ще преоткриете удоволствието от живота и ще сбъднете свое отколешно желание. В края на седмицата дори ще се отправите на пътуване - няма да посетите далечна дестинация, но ще бъдете с точните хора, с които ще си изкарате невероятно!

Везни
Сякаш тъкмо тази седмица всички ангажименти в работа са се струпали на вашата глава. Добрата новина е, че ще имате достатъчно енергия, за да се справите с всичко, и то по добър начин. Уикендът ще почака - преди това ще се радвате на невероятни успехи.

Скорпион
Не се притеснявайте, тази седмица няма да се налага да взимате важни решения. Съдбата знае, че мразите това, и ще ви пощади. През следващите седем дни настроението ви ще е приповдигнато и ще имате възможност да се радвате на малките неща от живота.

Стрелец
Искайте повишение - това е съветът на звездите. Вършите достатъчно работа, за да се задоволите с такова заплащане. Ако проведете разговора тази седмица, ще срещнете разбиране от страна на шефовете. През уикенда ще имате възможност да отпразнувате щастлива вест.

Козирог
Тази седмица ще бъде осеяна с важни вести. Ако се налага, вземете някое решение, дори да ви се струва рисковано. В личен план в сряда или четвъртък ще започне възход, който чакахте от дълго време. Вярвайте в доброто и всичко ще се нареди.

Водолей
Съмнявате се в думите на всички около себе си, но звездите подксазват, че тази седмица нямате поводи за недоверие. Даже напротив - околните ще бъдат по-искрени с вас от обикновено. Опитайте се да бъдете учтиви и мили - дипломацията ще ви помогне да постигнете чудеса.

Риби
Тази седмица най-сетне ще ви донесе яснота по въпросите, свързани с работата. Независимо какво следва, ще ви падне камък от сърцето. Очакването беше доста изморително, затова звездите ви съветват в края на седмицата да си починете с любимия човек. Правете, каквото поискате - имате пълно право на това!

25 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay