Седмичен хороскоп за 17 - 23 август 2015

Каква ще бъде предпоследната августовска седмица за вас?

Седмичен хороскоп за 17 - 23 август 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
По право ви се полагат привилегии, от които отказвате да се възползвате. Имате чувството, че по този начин ще отнемете шанса за по-добър живот на друг човек. Това не е така, недейте да се лишавате от заслужени права само защото не всички имат достъп до тях. Вие сте ги спечелили с много труд.

Телец
Губите времето си в разправии, които няма да доведат до нищо добро. Споровете никога не са просто безобидна кавга, а много по-често се превръщат в голям проблем не само за враждуващите страни, а и за хората около тях. Постарайте се да излезете от този порочен кръг, в който сблъсъците с други хора са ежедневие за вас.

Близнаци
Вие сте единственият човек, който може да диктува правилата в живота си. Недейте да позволявате на когото и да било да ви казва как трябва да се държите и какви трябва да бъдете. Репутацията ви няма да стане по-добра, ако следвате сляпо чужди наставления.

Рак
Гласувате доверие на човек, когото не познавате толкова добре, че да му се доверите изцяло. Лошото е, че нямате друг избор - налага се да приемете факта, че той е единственият, който би могъл да ви помогне. Остава да се надявате, че добрите му намерения са искрени.

Лъв
Започвате игра, която няма да приключи в рамките на седмицата. Оплитате се в лъжи, които целят да ви направят победител, но може и да се получи точно обратното. Не си играйте с търпението на хората, от които зависи благополучието ви на работното място.

Дева
Първите дни от седмицата ще бъдат заети с работни задължения, които не търпят отлагане. Щом приключите с тях, ще можете да отделите повече време за себе си. Планирайте уикенда, като организирате събития, които са ви приятни.

Везни
Няма нищо по-лошо от това да влагате твърде много надежда в нещо, което е абсолютно несигурно. Когато правите това, винаги се оказвате разочаровани накрая. По-добре разчитайте предимно на себе си, за да не се налага да търсите ничия друга помощ.

Скорпион
Стремите се да постигнете желаното съвършенство, но дадени аспекти от действителността не ви позволяват да го направите. Разберете кое е онова обстоятелство, което винаги се изпречва на пътя ви, и намерете начин да го отстраните.

Стрелец
Падате си по човек, който не е достатъчно зрял за сериозна връзка. Ако сте наясно какво искате от живота и сте планирали стриктно всеки един детайл от него, това не е човекът, който ще изпълни плана ви заедно с вас. Той е неблагонадежден и несигурен.

Козирог
Отчаяно се нуждаете от знак, който да ви подскаже коя посока трябва да поемете. Намирате се на кръстопът в живота си и решението ви ще се окаже решаващо за бъдещето ви. Обмислете всеки вариант особено прецизно.

Водолей
По-голямата част от седмицата ще прекарате в безгрижни моменти. Почивката за вас едва сега започва и сте изпълнени с ентусиазъм за всичко, което предстои. Насладете се на всеки един момент, защото едва ли ще успеете да го върнете.

Риби
Поведението ви успява да обърка околните. Говорите едно, а правите съвсем друго. Това няма да ви спечели доверието на хората, а само ще ги накара да мислят, че сте несериозни. Променете държанието си. 

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay