Седмичен хороскоп за 17-23 ноември 2014

Каква ще бъде седмицата на всяка от зодиите?

Седмичен хороскоп за 17-23 ноември 2014

Освен седмичен, в Jenite.bg публикуваме и дневен хороскоп - перфектната компания на сутрешното ви кафе. А ако искате да четете и други интересни материали, харесайте Facebook страницата ни!

А сега вижте каква ще бъде вашата седмица според зодията!

Овен
Тази седмица най-сетне ще имате време за хобито си. До вторник ще сте отметнали всички спешни задачи, а след това ще се любувате на спокойни мигове. Към края на седмицата ви предстои пътуване, което ще ви извади от рутината и ще ви накара да се чувствате перфектно. Звездите ви съветват да споделяте всеки свободен миг с любимия човек.

Телец
Имайте предвид, че тази седмица ще бъде доста емоционална. Очакват ви и хубави, и лоши мигове, Най-важното обаче е, че няма да ви се налага да минавате през всичко това сами. Имате страхотни приятели, които ще ви докажат за пореден път, че можете да разчитате на тях. Към края на седмицата ще се наложи и вие самите да подкрепите някого - в никакъв случай не му отказвайте!

Близнаци
Напълно възможно е до сряда или четвъртък да ви се струва, че всички проблеми са се струпали над главата ви. Добрата новина е, че след този кратък период ще имате щастливи дни - миговете със семейството ви ще бъдат изключително приятни, а и финансовото ви положение ще се промени към добро заради неочаквани постъпления.

Рак
Някак не ви се вярва, че всичко около вас е толкова хубаво. Тази седмица животът ви ще продължи да бъде розов, но е крайно време да покажете искрените си чувства на всички около вас. Идеалното време за това е средата на седмицата. Към края й ще получите предложение за нова работа, на което трудно ще устоите. Не се колебайте, защото късметът не идва толкова често при никого!

Лъв
Иска ви се да оставите всичко и да заминете надалеч. Тази седмица обаче въобще не е подходяща за подобни начинания. Бъдете сигурни, че е най-добре да ходите на работа и да полагате всички усилия, за да постигнете максимални резултати. Краят на седмицата няма да ви донесе мечтаната почивка, защото ще имате един куп семейни задължения. Стискайте зъби и успех във всичко!

Дева
Още в понеделник или вторник ще срещнете човек, който ще преобърне живота ви на 180 градуса. Всичко ще е различно след тази среща - за вас в положителна посока, но не и за околните. Може би ще нараните някого, но имайте предвид, че е най-важно вие да се чувствате добре. В работа всичко ще върви по мед и масло. Уикендът ще ви предостави достатъчно време за релакс.

Везни
Още в началото на седмицата се опитайте да наваксате с работата. Ще ви се наложи да оставате до късно, а може би половинката ви ще ви се сърди. Има и такива периоди обаче - не пренебрегвайте собствените си амбиции заради чуждите фасони. Бихте могли да прекарате време със семейството си през уикенда, освен ако не сте твърде уморени.

Скорпион
Звездите описват вашата седмица с една-единствена дума, а именно - "приходи"! Парите въобще няма да бъдат проблем за вас. Отдайте се на забавление и антистрес терапия, която може да включва шопинг, гурме или пътуване... Определено ще можете да си го позволите!

Стрелец
Има възможност да бъдете притиснати от обстоятелствата и да трябва да вземете много трудно решение. За вашия силен характер обаче това не би трябвало да бъде проблем. Седмицата ще мине под знака на амбицията ви, но това не е лошо - без тежък труд няма успехи. Събота и неделя ще ви донесат изключително приятни емоции, които дори не сте очаквали.

Козирог
Сякаш тъкмо тази седмица чакате цяла година! Тя ще ви зарадва с две неща - уникална новина, свързана с личния ви живот, и успех в работата. Радвайте се на тези мигове, в които нищо не може да ви попречи. Настроението ви ще бъде страхоно през следващите 7 дни и ще имате достатъчно енергия да понесете всички емоции.

Водолей
Ако има как, тази седмица е добре да си починете от всичко. Здравословното ви състояние може и да се влоши скоро, ако не прекратите веднага притока на стрес в живота си. Помислете какво ви е ядосвало през последните седмици и изолирайте неговото влияние. През втората половина на седмицата бихте могли да организирате сбирка с приятели, която гарантирано ще бъде приятна. Единственото условие е да каните само най-близките си.

Риби
Седмицата ще мине неусетно, защото очаквате приятно събитие. Ако ви предстои пътуване през уикенда, се постарайте да бъдете спокойни. Няма смисъл от нерви, така или иначе всичко ще мине перфектно. Бъдете уверени в себе си и показвайте чувствата си смело - според звездите няма изгледи някой да ви нарани. Партньорът ви ще се държи все по-добре с вас и тази седмица ще ви позволи да изживеете много приятни мигове с него.

19 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay