Седмичен хороскоп за 18-24 август 2014

Каква ще бъде вашата седмица?

Седмичен хороскоп за 18-24 август 2014

В Jenite.bg всяка сутрин можете да следите своя дневен хороскоп, а всеки понеделик имате възможността да видите в дългосрочен план какво са подготвили звездите за вас в нашия седмичен хороскоп. Ако желаете винаги да бъдете осведомени за отредената ви съдба, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата за вас започва с натоварен работен график, но вие ще се справите отлично с възложените ви задачи. Вкъщи положението е по-спокойно. Срещате разбиране и състрадателност от своята половинка. През уикенда ще имате възможност да си починете на спокойствие и да възстановите сили, но дотогава се подгответе за здрава работа.

Телец
Любовта напоследък само ви разочарова. Изпитвате затруднения да се доверите на половинката си, защото ви се налага да прекарвате дълго време разделени. За разлика от положението вкъщи, в офиса работата ви процъфтява. Колегите ви ценят и ви се доверяват, а началникът ви се възхищава на отличната комуникация, която владеете.

Близнаци
В началото на седмицата ще изпитате финансови затрудения, които обаче ще се решат малко преди уикенда. Това ще ви даде възможност да се отдадете на заслужена почивка след притеснението, което сте изпитвали. Очаква ви ползотворно запознанство, което ще помогне за развитието на кариерата ви. За целта в събота не си стойте вкъщи.

Рак
Напоследък изпитвате нужда от промяна, но се страхувате да я предприемете, защото смятате, че животът ви ще се обърка. В средата на седмицата ще имате отлична възможност да предприемете решителната крачка към сбъдването на мечтите си. Не се страхувайте да рискувате, защото много скоро ще разберете, че сте направили правилния избор.

Лъв
Страхувате се да изразите мнението си на работното място, защото смятате, че идеите ви не са достатъчно добри и оригинални. Началото на седмицата е идеалният момент да споделите плановете си с началника. Ако се решите на тази крачка, ще пожънете много успехи. Затова рискувайте, в противен случай ще съжалявате.

Дева
Смятате, че околните не ви оценяват. Можете да обвинявате другите, но истината е, че сами сте виновни, защото напоследък често отказвате да помогнете на близките си, когато ви помолят, и се измъквате с глупави оправдания. В края на седмицата ще ви посети близък приятел, с който ще имате възможността да обсъдите проблема и да стигнете до решение.

Везни
През лятото сте в центъра на всеки купон. Не ви се иска топлите дни да свършват, но заедно с това изпитвате и финансови затруднения. Трябва за момент да спрете с обикалянето от парти на парти и да започнете да планувате живота си, защото много скоро плажните купони ще изчезнат и вие няма да имате никакви перспективи.

Скорпион
Тази седмица плувате в блаженството на любовта. Половинката ви никога не е била толкова романтична и вие истински се наслаждавате на вниманието. Не забравяйте обаче, че вие също трябва да връщате жеста. В момента кариерата ви е в затишие, но в края на седмицата ще получите неочаквано предложение.

Стрелец
В опита си да помогнете на околните, забравяте за себе си. Престанете да казвате "Да!” на всяка една молба, която някой приятел отправи към вас и си дайте малко лично време. Спрете да отлагате отиването на масаж и часа при козметичката. Никой няма да ви се разсърди, ако си подарите един ден на глезотии и спокойствие.

Козирог
Продължавате да бъдете все толкова твърдоглави и да не обръщате внимание на съветите, които ви дават другите за справяне с проблемите ви. Трябва да разберете, че така сте обречени на провал. В средата на седмицата ще се срещнете с ваш познат, който ще ви предложи своята гледна точка и начин за справяне с кризата. Не го отблъсквайте. Именно той ще ви избави от затрудненото положение, в което се намирате.

Водолей
Толкова сте влюбени, че ви е трудно да гледате на нещата реално. За вас целият свят е розов, а половинката ви е единственият човек, който има значение. Тази ваша отвеяност обаче сериозно ви пречи в работата, където силно сте изостанали с графика. В края на седмицата ще ви се отдаде последен шанс да се стегнете и да отметнете насъбралите се задачи. В противен случай, ви предстои неприятен разговор с шефа.

Риби
Началото на седмицата носи със себе си важно решение, което ще трябва да вземете съвсем сами. Става въпрос за нещо лично, затова не се съветвайте с други хора, а постъпете така, както вие смятате за добре. В ежедневието ви ще настъпи промяна, на която в първоначално няма да обърнете внимание, но която скоро ще окаже влияние на целия ви живот. Не се плашете, звездите са благосклонни към вас.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay