Седмичен хороскоп за 18 юли-22 юли 2016

Какво Ви очаква през седмицата?

Седмичен хороскоп за 18 юли-22 юли 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Хороскопът съветва да не взимате резки решения и да не се конфронтирате с другите. През този период емоциите ще взимат връх над здравия разум и може да ви подтикнат към действия, за които по-късно ще се срамувате. Така че, дори ако сте много ядосана на колега или на любим човек, по-добре сдържайте гнева си и премълчете.

Телец

Ако забележите, че всичките ви усилия отиват напразно, а начинанията ви срещат силна съпротива и никак не се придвижвате напред, не се паникьосвайте. Заредете се с търпение, не прибързвайте събитията и запазете спокойствие. По-добре останете в сянка и не започвайте нищо. Пазете душевните и физически сили. Те ще ви бъдат необходими още дълго време.

Близнаци

Празничното настроение още ви държи. И това е страхотно! Просто се наслаждавайте на живота, обградете се с приятни и красиви неща, общувайте с приятни хора, четете, насищайте се с положителни емоции и с нова "храна" за размисъл, правете всичко с удоволствие, без напрежение!

Рак

Подходящо време да приведете своя дом в ред и да обновите интериора. Има звездни предпоставки за интересни запознанства, които ще се окажат полезни както за работа, така и за живота ви като цяло. Така че не странете от новите хора. Сега се полагат основите на вашите бъдещи постижения и успехи.

Лъв

На дневен ред са семейството и домашните проблеми. Не давайте воля на емоциите си, постарайте се да не провокирате конфликти с близките и любими хора, на никой не повишавайте глас. В трудни ситуации се вслушвайте в интуицията си, дори ако нейните подсказки са в противоречие със здравия смисъл.

Дева

За да бъдете успешна, трябва да оставите обичайните модели и да се опитате да действате нестандартно. При това е важно да вземате предвид личните си интереси и да отстоявате семейното си благополучие. Живейте в хармония със себе си и не обръщайте внимание на това, което могат да кажат за вас околните.

Везни

И в работата и в личните дела ще трябва да разчитате само на себе си. Не падайте духом, не обръщайте внимание на пречките, срещащи се по пътя, не слушайте никого. С каквото и да се захванете, всичко ще ви се получи. Важното е да имате ясно определена цел и решително да се движите към нея.

Скорпион

През тази седмица ще трябва коректно да градите отношенията с тези, които познавате от скоро - нови колеги, приятели или любим човек. В личния живот, в дома и семейство цари хармония и разбирателство. И за да се задържи така повече време, не игнорирайте молбите на своите близки.

Стрелец

През тази седмица вашата принципност и твърдоглавост, може да ви донесат много проблеми и да станат повод за разваляне на отношенията с колегите. Старайте се да бъдете по-отстъпчива и сговорчива, ако ви е важно как ще се отнасят към вас вашите бизнес партньори. Възможно е, през този период да се наложи да жертвате нещо в името на любовта.

Козирог

Прекарайте поне малко време в самота, за да си направите самоанализ. Така ще можете по-бързо да разберете причините за своите проблеми и да набележите достойни цели, към които да се стремите. Може би и вие самата усещате, че стоите на кръстопът, и че сега, бъдещето ви зависи само от вас и по-точно, от вашия правилен избор.

Водолей

Вашите надежди и стремежи, през тази седмица, ще бъдат свързани с дома и семейството. Отлично време за подреждане на дома или за козметичен ремонт. Но не е необходимо да се нагърбвате с всичко - споделяйте с близките си и заедно с тях решавайте текущите битови проблеми.

Риби

Ако не преразгледате доброволно своите жизнени убеждения и принципи, обстоятелствата ще ви принудят да го направите. Този съвет е особено актуален, ако животът ви напоследък не върви така, както ви се иска. Веднага след като започнете да се променяте, ще започне да ви върви в работата и в любовта.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay