Седмичен хороскоп за 2 - 8 май 2016

Какво ви очаква в кратката работна седмица?

Седмичен хороскоп за 2 - 8 май 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Опитвате се да наваксате времето, което не сте успели да споделите със семейството си. Има и моменти, в които работата измества личния живот, но трябва да се уверите, че близките ви разбират това и не ги наранявате с държанието си. Посветете идните дни само на тях!

Телец
Седмицата ще бъде успешна, но и напрегната. Действайте смело, отговорно и спокойно и няма да има за какво да се тревожите. Оставете си време и за почивка, защото в края на седемдневието ще имате нужда от едно хубаво презареждане.

Близнаци
През първата половина на седмицата ще бъдете особено напрегнати, но най-странното е, че за това няма видима причина. Намесата на ваш близък човек успява да елиминира безпокойството във вас и благодарение на това уикендът ви носи само позитивни емоции.

Рак
Седмицата започва обещаващо и  завършва още по-добре. Радостта ще струи от вас и всички ще го забелязват. Главният виновник за това е любовта, която е кацнала блажено на рамото ви. Внимавайте да не излетите прекалено нависоко.

Лъв
С професионалните си успехи ще направите изключително впечатление през настоящата седмица. Упоритата работа започва най-накрая да се отплаща и не можете да повярвате какви облаги ви носи тя. Насладете се - заслугата за всичко това е изцяло ваша!

Дева
Затрупани сте с работа и дори през почивните дни ще ви бъде трудно да мислите за нещо друго. Излезте с приятели и се отпуснете, защото работата няма къде да избяга. Споделете тревогите си с някой близък, за да ви олекне. Ще получите ценен съвет.

Везни
Тайните няма да ви помогнат да спечелите доверието на човека до себе си. Нужно е да бъдете откровени и да не криете важни неща от него. Научите ли този урок, ще откриете и тайната на щастливата и хармонична връзка.

Скорпион
Нищо не е такова, каквото изглежда и този факт ще ви изнерви до краен предел. Чакането ви изморява, но понякога си заслужава. Бъдете по-търпеливи, анализирайте ситуацията спокойно и ще откриете верния път. Краят на седмицата е изпълнен с радост.

Стрелец
Обикновено лошото настроение ви държи най-много за ден-два. Този път обаче то се превръща във ваш неизменен спътник и не можете да го прогоните през цялата седмица. Депресията може да се дължи на факта, че почивката за вас е приключила и все още не можете да се настроите на вълна "работа”.

Козирог
Предстои ви интересна седмица, изпълнена с много контакти и лични срещи. Може би усещате нов сърдечен трепет, но бъдете внимателни и не се изкушавайте толкова лесно, за да не бъдете наранени. Изградете основите на взаимно доверие и едва след това действайте.

Водолей
Седмицата ще постави волята ви на изпитание. Уверете се, че защитавате личните си интереси, но и че това не става за сметка на чуждото нещастие. Бранете позицията си докрай, но в момента, в който тя се отрази негативно върху ваш близък човек, бъдете готови да направите компромис със себе си.

Риби
Не прибързвайте с действията си и се пазете от хора, които не са особено искрени с вас. Не се тревожете, ще ги познаете веднага и трябва да ги премахнете от живота си. Ще се радвате на вниманието на срещуположния пол, което ще ви поласкае.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay