Седмичен хороскоп за 2 - 8 март 2015

Какво ви очаква през първата мартенска седмица?

Седмичен хороскоп за 2 - 8 март 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Началото на седмицата за вас е период, изпълнен със събития, които ще загатнат за това какъв ще бъде нейният край. Трябва да бъдете нащрек и да обръщате внимание на всичко онова, което се случва около вас, колкото и незначително да е то на пръв поглед.

Телец
Първата седмица от месец март и придружаващите я празници ви събират със семейството и най-близките ви приятели. Щастливо събитие около някого от голямата компания, в която се намирате, ще изненада всички останали.

Близнаци
През идните дни ще срещнете човек, който в миналото е бил ваш много близък приятел, но с течение на времето отношенията ви са се влошили. Бъдете любезни в името на някогашното приятелство - от тази среща може да изведете неочаквани дивиденти за себе си.

Рак
Нямате никаква муза да се занимавате с креативните си хобита. Потърсете вдъхновение - седмицата е благоприятна за създаване на изключителни творби и изпробване на нови подходи и техники на работа.

Лъв
Седмицата за вас започва с пътуване и ще завърши с такова. Междувременно ще научите важна информация, която ще ви бъде от полза. Пазете я за подходящия момент и я използвайте разумно.

Дева
В понеделник и вторник в живота ви не се случва нищо, което да изпъкне над ежедневните събития. От сряда нататък обаче трябва да бъдете нащрек - пътят ви ще бъде пресечен с този на мистериозен непознат, който ще грабне интереса ви.

Везни
Приоритет за вас през следващите седем дни ще бъде личното ви благополучие. В стремежа си да помагате на хората около себе си, забравяте, че вие самите понякога имате нужда от внимание и грижи.

Скорпион
Ще излезете благополучно от ситуация, която от много време ви тормози и наранява чувствата ви. Най-накрая можете да си отдъхнете и да се успокоите. Предстои една щастлива и усмихната седмица.

Стрелец
През следващите дни ще научите по трудния начин ужасната истина, че човек, който смятате за приятел, всъщност е вашият най-голям враг. Пратете този човек в миналото си и не му давайте втори шанс - той вече доказа себе си!

Козирог
Любовният ви живот не е в най-силната си фаза. Направете нещо, за да разчупите ежедневието. Излизайте повече и не отхвърляйте покани за срещи - това е един от начините да откриете каквото търсите.

Водолей
Имате огромен потенциал за развитие и шефовете ви го забелязват. Работете упорито и може съвсем скоро да се издигнете една позиция по-високо в службата. Всичко зависи от това как ще се представите през тази седмица.

Риби
Отчаяно търсите вниманието на човек, който не е заслужил доверието ви. Помислете добре дали имате нужда от него, или можете да се справите сами. Не се нуждаете от подаяние и съчувствие!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay