Седмичен хороскоп за 20-26 април 2015

Разберете какви събития са ви приготвили звездите за следващите дни

Седмичен хороскоп за 20-26 април 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата ще започне особено успешно за вас. На работното място впечатлявате с бързина и продуктивност и старанието ви няма да остане незабелязано. Уикендът обаче ще ви донесе негативни емоции, които ще разтърсят личния ви свят из основи.

Телец
Пригответе се за тежка във финансово отношение седмица. Бъдете пестеливи и разчитайте на средствата, които са ви под ръка, а не на приходите, които очаквате. Не е сигурно, че те изобщо ще се появят в рамките на следващите седем дни.

Близнаци
Сред основните ви приоритети през следващите дни ще бъде благополучието на ваш близък. Колкото и да не ви се иска, ще трябва да влезете в ролята на наставник - човекът, който се нуждае от вашата подкрепа, се държи като истинско дете. Вразумете го.

Рак
Очакват ви големи проблеми около подготовката на събитие, което трябва да се случи възможно най-скоро. Организационните ви умения са поставени под съмнение и ще трябва да докажете, че можете да се справяте в напрегнати ситуации.

Лъв
Понеделник и вторник са дни, които ще бъдат изпълнени с много социални контакти, а и ще ви заредят с положителна енергия. Възможно е още в началото на седмицата да се запознаете с човек, който ще окаже голямо влияние върху бъдещето ви. Оглеждайте се внимателно, за да не го изпуснете от погледа си.

Дева
Търсите човек, който не само да ви разбира, но и да е готов да ви подаде ръка, когато имате нужда от помощ. Вероятно е вече да сте го намерили. Често хората не обръщат внимание на това, което имат, а търсят желаното извън своето обкръжение. Не правете тази грешка.

Везни
Действията ви имат последствия, които невинаги засягат само вас. В началото на седмицата ще предприемете нещо, чийто резултат ще стане ясен чак в нейния край. Той ще бъде много по-изненадващ, отколкото сте предполагали, и ще ви даде добър урок за в бъдеще.

Скорпион
Лесно е да коментирате и да казвате на околните какво да правят с живота си. Страничните наблюдатели винаги са облагодетелствани и мислят, че съветите им са особено лесни за следване. Имайте предвид, че човекът, който се нуждае от вашето искрено мнение, е особено чувствителен и трябва да внимавате да не го засегнете.

Стрелец
Най-интересното събитие, което ще ви се случи през тази седмица, е среща с едни от най-близките ви хора, която ще ви донесе несравними емоции. Извън нея, всичко останало в ежедневието ви е еднообразно и без никакво по-специално значение.

Козирог
Вероятно е в средата на седмицата да получите обаждане, което ще промени плановете ви за следващите дни. Нещо непредвидено ще измести приоритетите ви и ще се наложи наново да подредите по важност нещата, с които трябва да се захванете, и да доведе до край.

Водолей
Последното нещо, с което ви се занимава, е да бъдете арбитър в спор, който изобщо не ви засяга. Съвсем случайно попадате в скандал, който ще ви засегне косвено, но все пак ще трябва да дадете своето мнение по проблема. Иначе той може никога да не приключи.

Риби
Изморени сте, а тази седмица няма да бъде по-ненатоварена от предишната. Осигурете си свободни почивни дни - имате нужда най-накрая да останете насаме със себе си, за да се отървете от всички натрупани емоции и да се разтоварите максимално.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay