Седмичен хороскоп за 20-26 октомври 2014

С началото на седмицата идват и новите преживявания!

Седмичен хороскоп за 20-26 октомври 2014

Можете да бъдете подготвени за това, което ви очаква в бъдеще, като следите редовно своя дневен хороскоп. Освен това нашият седмичен хороскоп ви дава насоки за това, което ще ви случи в рамките на следващите седем дни. Станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook, за да имате достъп до своя хороскоп по всяко време! 

А сега вижте какво ви очаква в периода 20-26 октомври.

Овен
Посрещате новата седмица с необичаен за вас позитивизъм. Не променяйте нагласата си - следващите дни могат да се превърнат в едни от най-прекрасните в живота ви, стига да си позволите да бъдете щастливи и да не оставяте на дребните проблеми да помрачават настроението ви.

Телец
Началото на седмицата ще бъде трудно за вас. Не сте концентрирани и това пречи на успешното изпълнение на задълженията на работното място. Направете всичко възможно, за да се върнете към нормалния си ритъм на работа - разсеяността в никакъв случай няма да ви помогне. 

Близнаци
Има голяма вероятност през следващите седем дни да се запознаете с личност от срещуположния пол, която ще грабне вниманието ви, и ще ви предизвика да направите неща, които никога не сте опитвали преди. Това може да бъде началото на страхотно приятелство, а защо не и на една нова връзка в любовен план?

Рак
Очаквайте изненадващо предложение, което ще ви принуди да промените изцяло плановете си относно бъдещето. Новата идея ще ви завладее изцяло и е вероятно да вземете прибързано решение. Обмислете ситуацията добре, дайте си време и чак тогава направете своя избор!

Лъв
Някакво събитие от изминалите дни все още ви натъжава и ви кара да се чувствате особено неприятно. Време е да се научите да оставяте миналите събития, където им е мястото, а именно - в миналото. По-добре се съсредоточете върху настоящето и не се опитвайте да промените онова, което не зависи от вас.

Дева
Седмицата обещава безгрижие и приятни емоции. Всичко, с което се захванете през идните дни, ще ви се получава много лесно и въпреки това ще ви носи големи успехи. Успявате с лекота да се справите с всеки проблем, който изскочи пред вас, и това повдига настроението ви.

Везни
Понеделник и вторник са дни, отредени за семейството. Прекарайте повече време с близките си - именно през тези дни те се нуждаят от вниманието ви изключително много. Краят на седмицата ви носи неочаквани приходи - харчете разумно!

Скорпион
Началото на седмицата е изключително успешно за вас, но средата й ще ви "дари" с трудности, които ще предизвикат вашата агресивност. Нуждаете се от спокойствие. В противен случай може да предприемете неподходящи действия за справяне с личните проблеми.

Стрелец
Любовната тръпка, която ви е завладяла от известно време насам, отказва да ви пусне и през следващата седмица. Привързвате се все по-силно към човек, който не е от вашата среда на живот. Помислете дали сте готови на всичко, за да запазите отношенията си с него - това влюбване няма да е краткотрайно!

Козирог
Всичко, от което имате нужда, за да бъдете доволни през тази седмица, е спокойствие и семейна идилия. Избягването на социалния живот за няколко дни може да се окаже успешна стъпка към крайната цел - откриването на вътрешна хармония.

Водолей
Подарете си екстремно и неповторимо преживяване. Имате нужда да разпуснете - във вас се е насъбрала толкова негативна енергия, че единственият начин да се освободите от нея е чрез едно силно адреналиново преживяване.

Риби
Седмицата е успешна както в професионален, така и в личен план. Една неочаквана случка обаче ще изпита лоялността ви към хората, които ви уважават и почитат. Бъдете нащрек - не искате да предадеде доверието им!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay