Седмичен хороскоп за 20 - 26 юли 2015

Вижте какво ви очаква през новата седмица

Седмичен хороскоп за 20 - 26 юли 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

В първите дни от седмицата ще имате важна задача, която ще ви тревожи, но крайният резултат ще бъде задоволяващ и притеснението ще отмине бързо. През втората половина от седмицата ще се радвате на приятни срещи. Възможно е в живота ви да влезе нов, интересен човек.

Телец
Не започвайте седмицата с песимизъм. Постарайте се да пренебрегнете лошите мисли и ще се почувствате много по-добре. Уикендът се очертава доста див и наситен с емоции. Не пропускайте възможностите да се порадвате на живота.

Близнаци
Не всичко, което хвърчи, се яде. Бъдете по-внимателни в контактите си с хората през новата седмица. Не се доверявайте на всеки срещнат, за да не си изпатите. В личен план нещата вървят добре, но трябва да отделяте повече време на близките си.

Рак
Очаква ви седмица на приятни изненади и много усмивки. Ще имате по-малко ангажименти на работното място, а поводите за празнуване ще идват един след друг. Единственото, за което трябва да внимавате, е да не се отпускате твърде много.

Лъв
Не всичко ще върви по вода тази седмица, но поне финансовото ви състояние ще се стабилизира, а това ще доведе до повече позитиви в по-далечен план. Не се отказвайте, ако нещо не стане от първия път. Бъдете по-упорити.

Дева
Тази седмица е предназначена за безгрижие и почивка. Дори и да сте на работа, няма за какво да се тревожите. Сезонът е такъв, че предразполага към по-малко работа и повече удоволствия. Забравете за грижите и се отпуснете.

Везни
Първият ден от седмицата може да не потръгне идеално и да имате поводи за ядосване, но няма да е все така. Останалите дни ще ви донесат така желаното спокойствие. Бъдете внимателни, защото не всички около вас са доброжелателни.

Скорпион
Очаква ви напрегната седмица. Някои събития ще подложат нервите ви на тест. Не се предавайте без борба и дръжте на своето. Има светлина в края на тунела и тя се нарича уикенд. През почивните дни ще се почувствате като кралска особа.

Стрелец
Появява се възможност за кариерно развитие, която не бива да пропускате. Ще се наложи да поработите по-здраво през новата седмица, но усилията ще се отплатят. Оставете си уикенда за пълен релакс и презареждане сред природата.

Козирог
През първите дни на новата седмица ще имате разногласия с близък човек, но нещата ще утихнат бързо и няма да ви тормозят обтегнати отношения. Отстъпвайте малко повече, за да не стигате до нови кавги. Уикендът идва с приятна изненада.

Водолей
Тази седмица ще пожелаете да бъдете център на вниманието. Егоистичната ви страна ще се пробуди, а това не е добре за околните. Старайте се да сдържате нарцистичните си пориви, за да не дразните близките си. Почивните дни ще прекарате с приятна компания.

Риби
Първите дни на новата седмица ще бъдат сравнително спокойни и всичко ще върви както до сега. Втората половина на седмицата идва с голям обрат и силни емоции. Не се плашете, емоциите ще бъдат от положителния спектър. Ще ви съобщят приятна новина.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay