Седмичен хороскоп за 23-29 март 2015

Какво ли ви очаква тази седмица?

Седмичен хороскоп за 23-29 март 2015

Не забравяйте, че може да следите и своя дневен хороскоп, който разкрива важни детайли от плановете на съдбата... А сега вижте какво да очаквате от предстоящата седмица!

Овен

Тази седмица ще имате възможност да преследвате мечтите си и нищо няма да ви се изпречи на пътя! До вторник ще имате ясен план за действие. А до уикенда ще сте постигнали невероятни резултати!

Телец
Трудно ви е да повярвате, че имате такъв късмет. Не се колебайте и за миг дали сте тръгнали по правилния път - звездите ви подкрепят във всяко начинание.

Близнаци
В понеделник или вторник ще узнаете вест, която ще промени настроението ви коренно. Не е ясно в каква посока обаче. Каквато и да е новината, помислете преди да реагирате! Краят на седмицата ще е белязан от неочаквано плащане.

Рак
Колкото и да сте упорити, едно е сигурно - не можете да вървите срещу съдбата си. Спомнете си тези думи, когато сте на път да вземете някакво решение тази седмица. Във всеки възможен момент споделяйте времето си със своите близки!

Лъв
Толкова ви е трудно да намерите приятели, но се берете грижа - проблемът не е във вас. Тази седмица ще осъзнаете, че просто съдбата иска да ви среща с правилните хора в точния момент. И нищо друго!

Дева
Тази седмица ви се струва, че е безкрайна! Времето тече бавно обаче, за да свършите възможно най-много неща, които да променят личният ви живот. Стиска ли ви да приемете предизвикателството на съдбата?

Везни
Трябва да бъдете мотивирани, защото тази седмица ще бъде преломна за посоката, в която ще поемете оттук насетне. Бъдете концентрирани още от понеделник, защото не се знае кой ден ще бъде най-важен за вашето бъдеще!

Скорпион
В средата на седмицата ще се срещнете със свой стар познат, който ще ви накара да се позамислите. Щастливи ли сте от живота си? А как бихте могли да го промените?

Стрелец
Намерете отговор на въпросите, които ви мъчат. Ако трябва, оставете насаме за няколко дни тази седмица. Кратката почивка ще ви помогне да съберете мислите си.

Козирог
Ужасно много искате да се отправите на пътешествие без крайна дата. Тази седмица ще осъзнаете, че това е напълно постижимо. В средата на седмицата ще имате ясен знак от съдбата в каква посока трябва да се отправите.

Водолей
Колкото повече се опитвате да игнорирате околните, толкова повече ви занимават със своите проблеми. Тази седмица би било чудесно да бъдете малко по-отзивчиви. Не за друго, а и вие скоро ще попаднете в подобна трудна ситуация.

Риби
Съдбата предрича, че тази седмица ще плувате в спокойни води. Всичко тече по план и единствено нетърпението ви може да обърка нещо. Бъдете внимателни, когато общувате с околните - не всеки ви мисли доброто.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay