Седмичен хороскоп за 23 - 29 ноември 2015

Какви събития предстоят за вашия зодиакален знак?

Седмичен хороскоп за 23 - 29 ноември 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Позволявате си да коментирате поведението на човек, когото не познавате достатъчно добре. Това няма да ви издигне в очите на околните, а напротив - ще накара хората около вас да си изградят негативно мнение за вашата личност. Променете поведението си, ако искате да подобрите впечатлението им.

Телец
Вървите успешно по пътя на изграждане на мечтаната кариера. Макар и още да сте в самото начало, вече виждате плодовете, които трудът ви трупа, а това ви мотивира още повече и няма как да се откажете от преследването на целта си, независимо каква пречка се появи на пътя ви.

Близнаци
Търгувате с доверието на близките си. Давате обещания, които в повечето случаи не успявате да спазите, а това подкопава вярата на най-близките ви хора в способността ви да им помогнете в труден момент. Следващият път, когато обещаете нещо, се постарайте да го изпълните.

Рак
Тревожите се силно за финансовото си състояние, но само с тревоги няма как да го подобрите. Необходими са действия, а сякаш ви е страх да предприемете каквато и да било стъпка само защото се опасявате от възможността от провал. Съдбата обича смелите - дори и да сгрешите, ще получите ценен урок!

Лъв
Държите се странно с хората около себе си, а те нямат идея на какво се дължи това ваше поведение. Единствено вие сте наясно с причината и знаете, че тя е твърде лична, за да бъде споделена. Абстрахирайте се от проблемите си, когато сте заети с работни ангажименти.

Дева
Разхвърляността и неподредеността ви дразни хората, с които живеете. Вие обаче изобщо не се смущавате от този факт и сякаш изобщо не ви интересува тяхното мнение. Ако не промените гледната си точка, рискувате да си навлечете много сериозен житейски проблем.

Везни
Временно сте лишени от присъствието на един от любимите си хора и това обстоятелство ви натъжава. Недейте да свеждате глава - отсъствието му от ежедневието ви е за негово добро - радвайте се за него и не го дърпайте назад.

Скорпион
В началото на седмицата ще срещнете трудности от личен характер, които ще се отразят пряко на работните ви задължения. Опитайте се да не пренасяте личните си проблеми в службата - това няма да доведе до нищо добро.

Стрелец
Доверието ви в човек, който до момента не ви е подвеждал, през тази седмица ще бъде подкопано и то от самия него. Ще го изобличите в лъжа, която ще ви бъде особено трудно да простите. Отделете си няколко дни за размисъл, преди да предприемате каквито и да било действия.

Козирог
Седмицата ще бъде спокойна и не особено напрегната. Единствено в края ѝ ще срещнете дребно препятствие на работното място, с което ще се справите със замах. В личен план цари хармония и щастие.

Водолей
Градивната критика е полезна за всекиго. Недейте да отвръщате глава при отбелязването на грешките ви само защото не искате да се вслушате в чуждия съвет. Доста често хората, които гледат отстрани, забелязват къде бъркате. Поучете се от грешките си, а недейте да бягате от тях.

Риби
Събитие, отганизирано от самите вас, ви изправя на нокти. Притеснявате се дали всичко ще мине добре и прекарвате цялата седмица в тревоги и напрегната работа. Не се притеснявайте - положените усилия от ваша страна дават резултат и съвсем скоро ще го разберете.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay