Седмичен хороскоп за 23 февруари - 1 март 2015

Вълнуваща ли ще бъде последната седмица от февруари за вас?

Седмичен хороскоп за 23 февруари - 1 март 2015

Седмицата се състои от седем дни и всеки един от тях е различен от останалите. За да сте подготвени за онова, което ви предстои, следете своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Играете си с чувствата на човек, който ви обича повече, отколкото предполагате. Ако не сте наясно с това какво искате от тази връзка, най-добре я прекратете. Никой няма нужда да бъде съжаляван, най-малкото - използван.

Телец
Началото на седмицата с нищо не предвещава лошия й край. Насладете се на свободата и безгрижието в делничните дни, защото уикендът ще ви донесе неприятна изненада, от която не можете да избягате.

Близнаци
Нищо не може да ви спре по пътя към целта, която преследвате. В средата на седмицата усилията ви ще дадат положителен резултат и това ще ви зареди със сила и енергия за още работа.

Рак
Тази седмица детето във вас ще се завърне в ежедневието ви. Сякаш всяка работа, която трябва да свършите, е детска игра. Въображението ви работи на пълни обороти, а забавлението ви е гарантирано.

Лъв
През делничните дни няма да бъдете особено натоварени в службата. За сметка на това ще се наложи да положите допълнителен труд през уикенда. Никой не обича да работи събота и неделя, но се налага. Не се оплаквайте, а свършете работата си на ниво.

Дева
В понеделник и вторник ще бъдете преследвани от чувството, че оставяте на заден план в живота си нещо, което трябва да заема първо място. Помислете какво е то - работата, хобито ви или пък близък човек, за да можете да промените нещата.

Везни
Седмицата е благоприятна за нови запознанства. Напълно възможно е в нейния край да срещнете човек, който да се превърне в нещо повече от приятел за вас, а защо не и в любовта на живота ви?

Скорпион
Пари, слава, влияние - това не са най-важните неща в живота. През следващите седем дни това ще ви бъде напомнено по заобиколен начин, за да ви изтръгне от порочния кръг, в който сте попаднали. Бъдете нащрек за знаците на съдбата!

Стрелец
Усещате отчуждението си от един от най-скъпите ви хора. Виждате ясно, че той/тя ви игнорира, но не сте наясно с причината за това. Бъдете откровени - признайте му/й притесненията си, за да може да изгладите отношенията помежду си.

Козирог
Насладете се на малките неща в живота. Спрете да се съсредоточавате само върху проблемите и неприятностите. Тази седмица посветете на себе си! Няма да съжалявате.

Водолей
Предстои ви да вземете важно решение относно кариерата си, което ще определи пътя ви занапред. Помислете няколко дни, преди да съобщите крайното си решение на шефа и колегите си.

Риби
Дребни неприятни случки с партньора ви в началото на седмицата ще прераснат в грандиозен скандал в нейния край. Можете да предовратите наближаващата буря, но трябва да премълчите истини, които все някога ще бъдат разкрити.

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay