Седмичен хороскоп за 24 - 30 август 2015

Какви събития ще ви донесе последната седмица от месец август?

Седмичен хороскоп за 24 - 30 август 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Първите дни от седмицата ще ви се сторят твърде еднообразни и именно това ще бъде причината да потърсите разнообразие в нейния край. Най-добре е да се заемете с дейност, с която изобщо не сте се захващали преди. Така хем ще научите нови неща, хем ще ви бъде интересно.

Телец
Извинявате се за грешка, която не е ваша. Вие обаче се чувствате отговорни за ситуацията, в която се намира семейството ви в момента. А тя не е никак благоприятна. Не извинявайте другите за неправилното им поведение - оставете ги сами да поемат отговорност.

Близнаци
Като цяло се стараете да не обръщате внимание на това, което хората говорят за вас. Тези дни обаче до ушите ви ще долети слух по ваш адрес, който няма нищо общо с действителността, и това ще породи гнева ви. Не се стремете да оправдаете чуждите думи, поведението ви говори само за себе си!

Рак
През настоящата седмица ще дадете воля на чувствата си. Като че ли сте изключили разума си и действате изцяло по волята на сърцето. Това невинаги е правилният подход - има огромен риск да останете разочаровани и наранени. Бъдете внимателни.

Лъв
Иска ви се да стартирате свой бизнес, за да не зависите постоянно от благоразположението на шефовете си. Индивидуалната работа ви се отдава повече, отколкото тази в екип. Помислете как да развиете таланта си така, че да направите от него своя професия.

Дева
Идните дни ще донесат сътресения в отношенията с половинката. Веднъж загуби ли доверието си във вас, любимият човек няма да може повече да ви вярва напълно. Постарайте се да не се стига дотам.

Везни
Удовлетворени сте от постиженията си през изминалия месец, но ето че идва време да покажете какво сте научили. Ще бъдете задължени да доказвате себе си и да затвърждавате уменията си. Постарайте се да се представите добре.

Скорпион
Бремето, което носите в себе си, започва ужасно много да ви тежи. Криете от околните тайна, която заплашва да развали основите на перфектно устроения ви свят. Споделете с някого притесненията си, за да ви олекне и да свалите малко от тежестта на товара от плещите си.

Стрелец
Тревожите се за свой приятел, който очевидно не полага добри грижи за себе си. Виждате, че ако продължава в същия дух, ще развали много аспекти от живота си. Поговорете с него и се опитайте да му обясните всичко това по възможно най-мекия начин.

Козирог
Говорите уверено и хората имат доверие в думите ви. Ползвате се с уважението на околните, които са готови да ви последват във всяко едно начинание. Днес има опасност сами да подкопаете доверието, което ви е гласувано. Внимавайте.

Водолей
Обстоятелствата не ви позволяват да бъдете себе си. Принудени сте да играете роля, която не ви допада особено, но за момента е необходимо да поддържате, за да си осигурите добър живот. Действителността понякога  може да бъде особено сурова.

Риби
Опитът ви да дадете съвет, ще бъде изтълкуван като желание за намеса в личния живот на човек, който е особено свободолюбив. Въпреки че тълкуването на постъпката ви е грешно, то може да се окаже от особено значение отношенията помежду ви.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay