Седмичен хороскоп за 24-30 ноември 2014

Знаете ли какво са ви подготвили звездите за тази седмица?

Седмичен хороскоп за 24-30 ноември 2014

За да не изпускате никога своя хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Седмицата може и да не започва изключително обещаващо за вас, но това е само привидно. Защото с настъпването на средата ѝ, пред вас ще се разкрият неочаквани нови хоризонти. Рискувайте и звездите гарантират, че няма да съжалявате за решението си впоследствие.

Телец
Действията ви през тази седмица са от изключително ключово значение за последващото ви кариерно развитие. Затова дайте максимума от себе си и не пропускайте нито един детайл. Добрите резултати няма да закъснеят.

Близнаци
Тази седмица определено не сте настроени на работна вълна. Затова и най-добре се отдайте на по-активна почивка, а ако има как, направо си вземете отпуск и предприемете пътуване в неочаквана посока, което да ви зареди. Разбира се, не пропускайте да вземете с вас любимия човек.

Рак
Хубавите случки, които ви очакват тази седмица, напълно ще заличат спомена за не толкова приятните събития от изминалите седем дни. Ще се радвате и на нови материални придобивки, които още повече ще подобрят настроението ви.

Лъв
Настроението ви в началото на седмицата не е сред най-приповдигнатите, но звездите обещават в средата на периода това да се промени, а през уикенда вече да се радвате на напълно безоблачни откъм емоции дни.

Дева
Колкото и да не ви се иска, тази седмица ще трябва да се потрудите здраво, защото освен с професионалните си ангажименти, ще бъдете заети и с това да бъдете опора на близките ви, които точно в този момент имат силна нужда от вашата подкрепа.

Везни
Звездите съветват тази седмица да обърнете по-специално внимание на общото си здравословно състояние. Ако е необходимо, вземете болничен, но не пренебрегвайте профилактичните прегледи в никакъв случай.

Скорпион
Седмицата се очертава като изключително напрегната и натоварена, а за съжаление и през уикенда няма да имате особен шанс за спокойствие и почивка. Стиснете зъби и не забравяйте, че този период съвсем скоро ще отмине.

Стрелец
Началото на седмицата ви е повече от леко и ползотворно, но към средата се подгответе за повече динамика и интензивност. Не се тревожете обаче, стига да положите достатъчно усилия, всичко ще бъде наред и ще се радвате на лежерен уикенд.

Козирог
Излезте от дупката, в която сами сте започнали да затъвате напоследък, за да разберете, че животът около вас всъщност е изпълнен с повече възможности, отколкото предполагате. А някои от тях чакат именно вас!

Водолей
Предстои ви напрегната седмица, в която за съжаление нерядко ще се усещате като на ръба на това да зарежете всичко и всички. Поемете си дълбоко въздух и "избутайте", за да се радвате след това на спокойни почивни дни в приятна компания.

Риби
Настоящата седмица предоставя качествено нови възможности пред вас. Именно сега е моментът да подобрите и затвърдите способностите си в областите, които ви интересуват. В края на периода пък ви очаква приятна изненада, свързана с личния ви живот.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay