Седмичен хороскоп за 25-31 август 2014

Дали последната седмица на август ще бъде добра за вас?

Седмичен хороскоп за 25-31 август 2014

Всеки понеделник имате възможност да прочетете своя седмичен хороскоп, а от вторник до неделя ви предоставяме възможност да разберете какво ви очаква през конкретния ден чрез нашия дневен хороскоп. Вижте какво са ви отредили звездите за последната седмица на август, ако сте зодия... 

Овен
В началото на седмицата ще преживеете доста приятни мигове със своите близки. Изобщо няма да усетите как е минало времето. Предстоят ви вълнуващи пътешествия, част от които не сте и предполагали, че ще имате възможност да реализирате. Краят на седмицата ще е белязан от чувство за липса - може би ще искате да сте до някого, но временно няма да бъдете до него. Остава ви само да запазите топлите си чувства, докато се видите отново.

Телец
Усещате, че нещата не вървят на добре - отношенията ви с близкия човек внезапно ще се влошат в началото на седмицата. Бихте могли да се правите, че не забелязвате приближаващия край, но това няма да продължи вечно. По-скоро се опитайте да преодолеете кризата. Краят на седмицата ще ви зарадва с добри новини, които обаче не касаят личния ви живот, а са по-скоро на професионална тема.

Близнаци 
Помислете добре какво ви се прави. Тъкмо тази седмица ще имате възможност да осъществите мечтите си, стига да сте наясно с тях. Не забравяйте, че от доста дълго време работите на пълни обороти и определено заслужавате нещо по-добро. Средата на седмицата ще ви донесе толкова дълго чаканат почивка - не пропилявайте своя шанс за релакс. 

Рак
Тази седмица, както обикновено, няма да имате абсолютно никакви планове - нещата просто ще се случват по приятен за вас начин. Реално нищо не ви пречи да се отпуснете и да се наслаждавате на мига. В началото на седмицата може и да имате известни финансови затруднения, но бързата ви реакция ще ви спади от затъване. През уикенда очаквайте предложение от личен характер, на което не можете да устоите.

Лъв
Някак си осъзнавате, че сте на житейски кръстопът. От една страна стои желанието ви за близост с даден човек. От друга обаче знаете, че това е обречена любов, която ще ви лиши от много други неща. Трябва най-сетне да вземете решение, колкото и да ви е трудно да го сторите. Напълно възможно е да бъдете манипулирани от някого, ако се забавите още малко. В края на седмицата ще ви падне камък от сърцето и ще можете най-сетне да се порадвате на живота.

Дева
Имате усещането, че в работа се задава буря. И сте прави - както винаги вътрешният ви глас не ви е излъгал. Опитайте се да си потърсите резервен вариант, защото още в началото на седмицата доста кофти неща ще ви се струпат на главата. През уикенда ще се срещнете с приятели, с които да споделите нещата, които ви тормозят. Те ще ви помогнат с ценни съвети и безусловна подкрепа.

Везни
Често ви се случва да сменяте настроението си, но тази седмица ще бъде по-зле отвсякога. Изобщо няма да сте наясно със себе си, а това дотолкова ще ви натовари, че постоянно ще си го изкарвате на околните. Вие обичате да сте център на вниманието, затова в началото на седмицата ще се чувствате чудесно. Към края й обаче ще установите с неохота, че околните вече не ви се връзват на акъла. И това ще ви повлияе още по-зле. Опитайте се възможно най-скоро да излезете от тази емоционална криза!

Скорпион
Тази седмица ще имате възможност да постигнете нещо в областта на самоусъвършенстването. Може би ще запишете дълго отлаган курс или ще прочетете специализирана литература, която ще ви помогне да надградите личността си. В края на седмицата вече ще имате ясна представа за предстоящите месеци - ще изградите стриктен план за действие. Имайте предвид, че ваш близък би могъл да ви помогне с взимането на решения по въпросите, които ви вълнуват.

Стрелец
Още в понеделник и вторник ще изпитвате силна нужда да промените всички наоколо. Както обикновено става обаче, тези ваши стремежи само ще влошат взаимоотношенията ви с близките ви. Опитайте се да запазите личното им пространство в името на разбирателството. Краят на седмицата ще ви донесе вълнуващи емоции, които ще ви помогнат да преодолеете самотата си. Не се притеснявайте, скоро ще възобновите умението си да се разбирате с хората.

Козирог
Тази седмица ще почне шеметно за вас - ще съумеете да реализирате куп планирани неща. Ангажиментите ви в работа постепенно ще намаляват, защото се справяте мигновено с всичко. Така краят на седмицата ще бъде доста мързелив и ще ви позволи да си починете заслужено. Погрижете се за емоционалното си състояние като прекарвате време с любимите си хора. Именно комуникацията с тях ще ви направи още по-силни!

Водолей
Възможно е да не сте удовлетворени от работата си, но в момента нямате избор. Не си мислете, че трябва да вземете необмислено решение - това ще бъде най-голямата ви грешка. Бъдете нащрек, за да не претърпите ужасен провал. В средата на седмцата ще имате възможност да се срещнете с някого, който ще ви бъде полезен след време. Посветете уикенда на себе си - отделете време да се погрижите за външния си вид.

Риби
Понякога ви се струва, че сте много слаби и изобщо не владеете ситуацията. Друг път обаче изпитвате нечувана сила да се справите с всичко. Именно тази седмица ще бъде низ от възходи и падения, които ще се отразят негативно на емоционалното ви състояние. Добрата новина е, че в началото на седмицата ще си отпочинете максимално добре. След това всичко ще ви се струва поносимо, а и ще получите подкрепата на ваш близък. Пазете здравето си, защото звездите предупреждават за опасноти от невнимание!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.08.2014|09:54
Явно за мен ще е вълнуваща седмица :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay