Седмичен хороскоп за 25 - 31 май 2015

Какво предстои през следващите седем дни?

Седмичен хороскоп за 25 - 31 май 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Необходимо е да се настроите на вълна "отговорности и задължения”. Цялата седмица ще бъде изпълнена с напрежение на работното място, което ще ви направи заядливи и в лошо настроение. Не си го изкарвайте на околните - опитайте се да бъдете дружелюбни.

Телец
Крайно време е да започнете да мислите за себе си и своите интереси. Предстои ви вземане на важно решение, което трябва да обмислите добре. Не изхождайте от гледна точка на това какви ще се последствията за околните от вашите действия, а помислете как решението ви ще се отрази на самите вас.

Близнаци
Харесва ви да бъдете в центъра на вниманието и през идните дни изобщо няма да напуснете това място. Вниманието на хората към вас ви ласкае и сте готови на всичко, за да го задържите.

Рак
Приоритетите ви условно са разделени на две групи - лични и служебни желания и цели. Не можете да прецените кое е по-важно за вас в момента - работата или личният живот. На кръстопът сте, а решението ви е от особено значение.

Лъв
Дайте път на мечтите си. Изглежда сякаш сами не им позволявате да се сбъднат и спирате развитието си заради предразсъдъци, които само ви пречат. Променете поведението си - за ваше добро е.

Дева
Вълнувате се около събитие, което предстои да се случи със сигурност, но не сте наясно кога точно. Чакате този момент от дълго време насам, но досега той продължава да ви се изплъзва. Бъдете нащрек, за да не го пропуснете.

Везни
Обичате шумните компании и сбирките с хора. Не понасяте самотата, но тази седмица ще ви донесе именно това. Ще трябва да се примирите със собствената си компания, защото, по една или друга причина, ежедневието ви ще бъде еднообразно, скучно и… самотно.

Скорпион
Умеете да разпознавате лъжата, когато най-безсрамно я подхвърлят в лицето ви. Днес ще усетите огорчение заради начина, по който ваш близък се опитва да ви заблуди. Покажете му, че усилията му ще останат без резултат.

Стрелец
Говорите открито за проблемите си пред хора, които едва познавате. Не си мислете, че понеже вие бихте помогнали на мига, те също са готови да го сторят. Има хора, които просто обичат да се ровят в живота на другите.

Козирог
Какво може да се случи в рамките на цяла една седмица? Отговорът е: страшно много! Идните дни за вас ще бъдат наситени с различни и вълнуващи преживявания, които ще ви заредят с емоции за седмици наред.

Водолей
Сравнително лесно е да давате съвети на другите, но когато става въпрос за вас и вашия живот нещата не изглеждат толкова прости. Изправени сте пред дилема, която трябва да бъде разрешена до края на седмицата. Ако не успеете да се справите сами, то някой друг ще вземе решение вместо вас.

Риби
Началото на седмицата ще бъде еднообразно и нищо вълнуващо няма да се случи в живота ви, колкото и да се надявате на обратното. Краят й обаче изглежда обещаващ - просто трябва да бъдете нащрек, за да не пропуснете появяването на важен човек в ежедневието ви.  

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay