Седмичен хороскоп за 25 април - 1 май 2016

Какво ви очаква тази седмица?

Седмичен хороскоп за 25 април - 1 май 2016

Овен
Не се оставяйте на случайността, имате сили и може да се справите с всяка ситуация. Самостоятелните ви решения са продиктувани от засилен интерес към едно или друго нещо, което ви дава енергия и поддържа формата ви. Любовни вълнения ще стоплят изтерзаната ви душа, насладете се на мига.

Телец
Нали знаете, че ограниченията идват от собствения ни ум. Колкото и да обвиняваме, света,  в крайна сметка всичко опира до нашите персонални избори. Оценете по нов начин себе си и собственото ви място в света. Бъдете честни пред себе си.

Близнаци
Излъчващи ведрина и добро настроение, ще благоприятствате развитията около себе си. Създадената от вас добра организация ще се отрази на ефективността на труда ви, а също и на семейните дела. Очакват ви сполуки във всички житейски сфери.

Рак
В състояние сте с гъвкавата си и прагматична мисъл да постигате всичко, което желаете, стига да го поискате. Определено седмицата не е от най-лесните, но пък е от интересните. Конфиктите са тези, които карат човек да се движи напред и да дава най-доброто от себе си. Не влагайте прекалено много емоции.

Лъв
Постарайте се да наваксате с нещата, от които сте се лишили през последните дни. Едно пътуване ще ви разнообрази и срещне с нови хора. Ще върнете психическата си форма и по-лесно ще намерите решение на въпрос, който ви затруднява.

Дева
Поставяйки си нови задачи, ще държите духа си буден и в готовност за действие. Седмицата е доста активна и изпълнена с приятни среща и нови запознанства. Излъчвайте любовта и творческата сила, които носите, създавайте празник около себе си!

Везни
Всичко, с което се захванете тези дни ви се отдава с лекота. Дори задължения, които досега не сте харесвали ще ви се сторят приятни. Причината е че тонусът ви е повишен заради успехите, които постигате в интимните си взаимоотношения.

Скорпион
Чувствате, че са малко нещата, които не можете да постигнете с енергията, която имате и усилията, които полагате. Вдъхновение няма да ви липсва тази седмица, а и провокатори ще се намерят. Определено имате нужда да ви забележат.

Стрелец
С каквото и да се захванете, вършите го енергично и винаги се стремите към най-добрите постижения. Добре ще е ако се възползвате от предложението на свой близък за нещо, което ви се струва привлекателно. Проучете по-добре възможностите си, тъй като моментът е особено подходящ да предприемането на нови дейности.

Козирог
Усмивки и пъстрота ще има в живота ви тази седмица, пролетта полека започва да настъпва и у вашата душа. Интересните занимания, които са ви погълнали ще ви направят доволни от постигнатото. Наясно сте, че имате нужда от разтоварване, за това не се насилвайте да правите неща, които ви създават напрежение.

Водолей
Каквото и да става, седмицата е благприятна и за това гледайте да вървите главно в посока на развитие. Най-добре е да бъдете себе си и да следва мечтите си. Е, ако се налага да убеждавате някого в нещо, трябва да го сторите именно сега.

Риби
Начинът да придобиете самоувереност е да правите онова, от което се страхувате, и да оставите зад себе си предишните неуспехи. Потопете се в действие, за да се избавите от безпокойството. С радост ще откриете, че около вас има толкова доброта и сърдечност.

 
2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay