Седмичен хороскоп за 27 април - 3 май 2015

Какво ви очаква през следващите седем дни?

Седмичен хороскоп за 27 април - 3 май 2015

Можете да следите хороскопа си за всяка седмица в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
През настоящата седмица ще имате усещането, че някой ви следи изкъсо. Сякаш това, което правите, и с което активно се занимавате, е подлагано на щателна проверка. Това не означава, че не се ползвате с доверие. Вършете работата си качествено и в срок и всичко ще се развие по план.

Телец
Очаква се седмицата да бъде особено натоварена за вас. Не само началото или краят й - всеки един ден от следващите седем ще бъде напрегнат за вас. На моменти може да ви се струва, че изпускате контрола върху случващото се. В такива случаи трябва да се концентрирате и да продължите напред.

Близнаци
Настроението ви се очаква да бъде особено приповдигнато, а причината за това ще бъде нов човек в живота ви, който се очертава да заема все по-голямо място в него. Все още сте на етап "опознаване”. Не бързайте - всичко в живота се случва тогава, когато е най-подходящият момент според звездите.

Рак
Централно място сред приоритетите ви заема ангажимент, който отлагате седмици наред. Няма как да избягате от него, затова най-добре се постарайте да го изпълните възможно най-скоро. Така ще знаете, че сте се справили успешно, а и ще премахнете товара от плещите си.

Лъв
Тревогите ви през идните дни ще бъдат насочени към състоянието на ваш близък, който има сериозни проблеми, които не може да разреши сам. Задължително е да опитате да му помогнете. Няма да бъде лесно да се справите със ситуацията, но сте длъжни да направите всичко по силите си.

Дева
Постъпките ви се определят не само от ситуацията, в която се намирате, но и от собствената ви нагласа за живота. Ако не започнете да гледате по-оптимистично на света, няма как да очаквате щастливи събития. Позитивизмът привлича положителни емоции.

Везни
Има голям шанс през следващите дни да се сблъскате с предизвикателство, което първоначално ще ви стресне, но не след дълго ще установите, че това е най-добрата възможност, която сте получавали от дълго време насам. Възползвайте се от нея по най-добрия начин.

Скорпион
Седмицата ще бъде наситена с моменти, в които ще се чувствате слаби и непродуктивни. На работното място нещата не се получават добре, а в личния ви живот съществува проблем, който от известно време не можете да разрешите.

Стрелец
Бъдете подготвени за събитие, което ще промени плановете ви за следващите дни. Нещо наочаквано ще се случи в живота ви и ще бъде необходимо да пренаредите приоритетите си. Не се притеснявайте - веднъж свикнете ли с новата ситуацията, дори ще започнете да я харесвате.

Козирог
Седмицата за вас ще бъде изпълнена с работни задължения. Заради тях сте почти изцяло лишени от своя личен живот. Изключително важно е да се заемете със задачите си - тяхното изпълнение е важно за репутацията ви на работното място.

Водолей
В понеделник или вторник ще разберете новина, която силно ще ви шокира. Не е добра идея обаче да се бъркате в отношенията на другите, независимо колко близки са ви те. Позволете си да дадете своето мнение само ако ви попитат.

Риби
Началото на седмицата е вълнуващо за вас, защото носи нови и интересни преживявания. Краят й ще ви донесе увереността в собствените ви възможности, от която имате нужда от дълго време насам. Отдъхнете си - справяте се повече от добре с всичко, с което се захванете.

10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay