Седмичен хороскоп за 27 юли - 2 август 2015

Какво предстои?

Седмичен хороскоп за 27 юли - 2 август 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Чувствате, че нещо в живота ви не е на правилното място. Човек, който трябва да бъде близо до вас, а не е; събитие, което сте се надявали да се случи, но не се е. Няма смисъл да съжалявате за отминали неща, които няма как да върнете. Гледайте само напред и се радвайте на всеки аспект от живота си!

Телец
Време е за почивка. Най-сетне този момент идва и за вас и през цялата седмица ще се наслаждавате на незабравими емоции, далеч от обичайната си среда на живот. Ще бъдете заобиколени от нови и интересни хора, от красиви природни гледки и няма да има нищо, което да е способно да развали настроението ви.

Близнаци
Не си правете труда да давате обяснение за постъпките си. Ако на някого не му харесва как живеете живота си, контрирайте го с аргумента, че това зависи само и единствено от вас. Никой не може да ви казва как да се държите - само вие знаете кое е най-доброто за вас.

Рак
Седмицата ще прекарате в компанията на най-близките си хора. От много време не ви се е отдавала възможност да бъдете толкова дълго време нонстоп със семейството си. Ценете тези мигове, защото те са наистина незаменими. Не ги приемайте за даденост.

Лъв
В началото на седмицата ще разберете, че краят ѝ няма да бъде особено приятен за вас. Плановете ви се провалят и се налага да се занимавате с неща, които изобщо не обичате да правите. Няма как да го избегнете, затова най-добре свършете това, което се очаква от вас.

Дева
Ще се сблъскате със съперник, битката с когото ще бъде много трудна за вас. Макар и тя да е словесна, а вие да притежавате огромен запас от ораторски способности, той няма да се даде лесно. Защитете позицията си докрай и не му позволявайте да ви заблуждава.

Везни
Тази седмица ще получите урок от човек, който е много по-напред от вас в сферата, в която сте избрали да се развивате. За вас той е пример за подражание и фактът, че отделя време, за да ви научи на нещо ще ви впечатли.

Скорпион
Любовните тревоги няма да ви бъдат никак чужди през идните дни. Сътресение в отношенята с половинката ще ви изправят пред дилемата дали да отстоявате своите принципи, или да направите компромис в името на любовта.

Стрелец
Дните предполагат релакс и почивка. Отпуснете се и забравете за всякакви работни ангажименти и задачи, които предстои да бъдат свършени. Уверете се, че ще презаредите и ще се върнете на работното място в отлична форма, за да се заемете с тях.

Козирог
Иска ви се да покажете на даден човек в живота си какво значи той за вас. Рядко разкривате чувствата си, но тази седмица ще се случи така, че просто няма да можете да се сдържите. Емоциите напират във вас и трябва да бъдат споделени.

Водолей
Красотата на настоящата седмица се крие в съзнанието ви. Стига да я започнете с нагласата, че тя ще бъде успешна - така и ще стане. Но ако подходите песимистично към всеки един аспект от ежедневието си, цялата седмица ще се превърне в кошмар.

Риби
Недейте да гадаете какво ще ви донесе бъдещето. Няма смисъл да се притеснявате за неща, които още не са дошли. Живейте живота си в настоящето и ценете всеки миг. Когато се сблъскате с проблеми, тогава ще мислите как да ги разрешите.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay