Седмичен хороскоп за 3 - 9 август 2015

Какво предстои през настоящата седмица?

Седмичен хороскоп за 3 - 9 август 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Имате склонност да преувеличавате и точно тази ваша слабост ще ви изиграе лоша шега през настоящата седмица. Ще категоризирате дадена постъпка като твърде лоша и неприемлива, но отсъждането ви се оказва прибързано. Веднъж направено, обаче, то засяга хора, които държат на вашата преценка.

Телец
Идните дни ще бъдат изпълнени с тревоги за бъдещето. Предстои ви да изпълните свое решение, което ще промени целия ви живот. Напрегнати сте и не успявате да скриете вълнението си. Няма страшно - всичко ще мине по план, организирали сте всичко толкова добре, че няма как нещо да се провали.

Близнаци
Категорично отхвърляте възможността да се примирите с чужда гледна точка и да разгледате сложната ситуация, в която се намирате в момента, от друг ъгъл. Това е огромен минус, защото за разрешаване на настоящите ви проблеми е необходим точно такъв подход.

Рак
Ревностно пазите личния си живот за себе си и се дразните, когато някой се опитва да надникне в него по най-наглия начин. Предстоящите дни ще ви изправят през изпитание, което ще опъне нервите ви до краен предел, и е възможно да не успеете да задържите гнева в себе си. Внимавайте обаче да не обидите близките си и то без никаква причина.

Лъв
Седмицата ще постави волята ви на изпитание. Уверете се, че защитавате личните си интереси, но и че това не става за сметка на чуждото нещастие. Бранете позицията си докрай, но в момента, в който тя се отрази негативно върху ваш близък човек, бъдете готови да направите компромис със себе си.

Дева
Почивката за вас няма край. И настоящото седемдневие ще бъде особено лежерно и спокойно, също както предишното. Дори да не сте в отпуск, на работното място положението е толкова хармонично, че почти не ви се налага да се напрягате излишно и да хабите усилията си.

Везни
Околните ви приемат най-вече в качеството ви на специалист, затова е нужно да се постараете да поддържате реномето си безупречно. Не спирайте да се развивате, да се учите и да опитвате нови неща в сферата, в която сте избрали да градите кариера. Шансовете ви са блестящи!

Скорпион
Обикновено лошото настроение ви държи най-много за ден-два. Този път обаче то се превръща във ваш неизменен спътник и не можете да го прогоните през цялата седмица. Депресията може да се дължи на факта, че почивката за вас е приключила и все още не можете да се настроите на вълна "работа”.

Стрелец
Тайните няма да ви помогнат да спечелите доверието на човека до себе си. Нужно е да бъдете откровени и да не криете важни неща от него. Научите ли този урок, ще откриете и тайната на щастливата и хармонична връзка.

Козирог
С професионалните си успехи ще направите изключително впечатление през настоящата седмица. Упоритата работа започва най-накрая да се отплаща и не можете да повярвате какви облаги ви носи тя. Насладете се - заслугата за всичко това е изцяло ваша!

Водолей
През първата половина на седмицата ще бъдете особено напрегнати, но най-странното е, че за това няма видима причина. Намесата на ваш близък човек успява да елиминира безпокойството във вас и благодарение на това уикендът ви носи само позитивни емоции.

Риби
Опитвате се да наваксате времето, което не сте успели да споделите със семейството си. Има и моменти, в които работата измества личния живот, но трябва да се уверите, че близките ви разбират това и не ги наранявате с държанието си. Посветете идните дни само на тях!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay