Седмичен хороскоп за 3-9 ноември 2014

Какво се крие зад ъгъла на първата ноемврийска седмица...

Седмичен хороскоп за 3-9 ноември 2014

Може да следите своя дневен хороскоп, присъединявайки се към страницата на Jenite във Facebook! Отново там всеки понеделник ще откривате и прогноза за това, което очаква зодиакалния ви знак през седмицата. А ето и какво ви предстои през идните седем дни...

Овен
Идната седмица е изпълнена с куп задачи и препятствия, които, стига да съумеете да прескочите, ще ви донесат впоследствие успехи и личностно удовлетворение. Дайте максимума от себе си и не пестете усилия в постигането на целите си.

Телец
Усещате, че сякаш сте останали без сили. За да презаредите, е нужно да забавите временно темпото и да преосмислите добре целите и приоритетите си. В крайна сметка не всичко е работа.

Близнаци
Поемете дълбоко дъх и се подгответе за една изключително интензивна в професионален план седмица. И спокойно, краят ѝ се очертава прекрасен, стига да изпълнявате стриктно задачите си. Ознаменувайте го като направите нещо спонтанно и романтично с любим човек.

Рак
Изминалата седмица ви накара да се чувствате, сякаш сте изпаднали в Сатурнова дупка, без реално да ви предстои рожден ден. Но не се тревожете, краят на този неприятен период е съвсем близо и през идните дни ви очакват изключително приятни изненади. Защото в крайна сметка след всяка буря изгрява слънце.

Лъв
Не е зле да потиснете малко егото си и да започнете да се вслушвате повече в съветите на близките си - в крайна сметка те в никакъв случай не ви мислят лошото. В противен случай ви очаква тежка и самотна седмица.

Дева
Напоследък страдате от пълна загуба на концентрация, което пък ви се отразява негативно както в професионален, така и в личен план. По тази причина трябва да се стегнете и да помислите какво може да направите, за да влезете отново в кондиция.

Везни
Тази седмица ви е отредена за равносметка - успокойте малко топката, отделете си време да останете сами с мислите си и подредете внимателно идеите, плановете и приоритетите си. Звездите определено са на ваша страна и ще ви помогнат да вземете правилните решения.

Скорпион
На работната сцена ви предстои спокойна седмица, стига да сте съвестни в изпълнението на задачите си. През уикенда разпуснете с пътуване и/или среща с близки, на които все не успявате да отделите нужните време и внимание.

Стрелец
Имате чувството, че напоследък нещата все не ви се получават. Не се отчайвайте обаче. Вместо това помислете внимателно над въпроса кое е това нещо, което не ви достига за качествено и пълно изпълнение на заложените цели.

Козирог
В последно време се чувствате на гребена на вълната - както в професионален, така и в личен план всичко ви се получава "от раз". Не се самозабравяйте от този факт и звездите обещават, че успехът ви ще продължи да се развива в тази положителна насока.

Водолей
Предстои ви една изпълнена с положителни емоции седмица. Усмивката няма да слиза от лицето ви, а най-близките ви ще ви обгрижват с внимание и любов непрестанно. Насладете се на щастието и не забравяйте да го споделите с любим човек, например чрез романтично пътешествие през уикенда.

Риби
През настоящата седмица е от изключителна важност да обърнете внимание на самите себе си - както на психическото, така и на физическото си здраве. Отделете време за профилактични прегледи, осигурете си достатъчно почивка, за да може да бъдете в пълна кондиция за изненадите, които звездите ще ви поднесат.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay