Седмичен хороскоп за 30 март - 5 април 2015

Какво да очаквате от последните мартенски и първите априлски дни?

Седмичен хороскоп за 30 март - 5 април 2015

Можете да следите своя хороскоп за всяка седмица от месеца в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Предстои драстична промяна в живота ви. Може вече да сте я планирали, а е вероятно и все още изобщо да не подозирате за нея. Но тя ще се случи именно през следващите седем дни и несъмнено ще бъде за добро.

Телец
Изневярата е може би единственото нещо, което не бихте простили на партньора си. У вас се пораждат съмнения за подобен тип предаване на доверието. Проверете добре нещата, преди да правите каквито и да било крайни заключения.

Близнаци
Началото на седмицата ще ви предостави неочаквано поле за изява. Чакате тази възможност от много дълго време - не можете да си позволите да я пропилеете! Бъдете подготвени и уверени в себе си, когато правилният момент настъпи.

Рак
През следващите дни предстои да се разделите с ваш близък приятел. Знаете, че заминаването му е неизбежно и с нищо не можете да го предотвратите. Помогнете му с всичко, от което има нужда. Сега има най-голяма необходимост от подкрепата ви.

Лъв
Толкова сте се вглъбили в малкия си уютен свят, че все по-често се случва да пренебрегвате социалния си живот. Обичате своята самостоятелност, но тя не трябва да бъде за сметка на отношенията ви с хората. Не се изолирайте от света.

Дева
Напразно се тревожите за нещо, което по никакъв начин не зависи от вас. Ако можехте да предотвратите вече случилите се събития, щяхте да го направите. По същия начин не можете да промените бъдещето - всичко зависи от звездите и тяхното благоразположение.

Везни
Сведенията, с които разполагате, не са непременно верни. Недейте да вярвате на всичко, което чуете, особено на информация от съмнителни източници. Преценявайте по-добре на кого можете да вярвате - в противен случай ще бъдете заблуждавани съвършено лесно!

Скорпион
Дрехите на гърба ви са само ваши и с много труд сте изкарлали парите, с които сте си ги купили. Не позволявайте на когото и да било да ви казва, че не заслужавате онова, което притежавате. Защитете достойнството си!

Стрелец
Временно нямате връзка с приятел, за когото от няколко дни особено се тревожите. Неизвестността ви побърква, но няма какво да направите по въпроса. В крайна сметка той сам ще ви потърси и успокои. Имайте търпение и му осигурете пространството, от което има нужда.

Козирог
През тази седмица ще си осигурите нова придобивка, за която мечтаете отдавна. Чувството, че можете да си позволите подобна покупка, повдига самочувствието и вярата в собствените ви възможности.

Водолей
Първите три дни от седмицата ще бъдат много напрегнати. Не само лични, но и професионални проблеми не спират да заливат ежедневието ви. Трудно ще ви бъде да се справите с всичко, но до почивните дни ситуацията отново ще се нормализира.

Риби
Началото на седмицата е спокойно и не носи никакви извънредни събития или емоции. Четвъртък и петък обаче са дните, в които ще се случат нови и определено вълнуващи събития в любовен план. Посрещнете ги с усмивка.

10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay