Седмичен хороскоп за 4 - 10 май 2015

Първата работна седмица от месец май вече настъпи...

Седмичен хороскоп за 4 - 10 май 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Спрете да мислите и най-накрая започнете да действате. Склонни сте да разсъждавате прекалено много върху отделните ситуации, а премислянето на нещата отново и отново невинаги помага за вземането на решение, а само ви обърква кое е най-правилното. Следвайте интуицията си.

Телец
Умеете да забавлявате хората и да ги карате да се чувстват добре и то без особени усилия. Притежавате харизма, която привлича околните, и затвърждава позицията ви на лидер. Поддържайте репутацията си.

Близнаци
Трябва да бъдете особено внимателни, що се отнася до собственото ви благосъстояние. Появяват се пречки, които могат да спънат развитието ви. Това ще се случи само ако позволите на обстоятелствата да диктуват живота ви. Вземете ли нещата в свои ръце, всичко ще бъде наред.

Рак
Цялата седмица за вас ще премине под знака на забавлението и положителните емоции. Срещи с позитивни хора в приятна обстановка - това е ключовият елемент, от който се определя настроението ви. Наслаждавайте се на хубавите моменти - не се знае колко дълго ще продължат.

Лъв
Ще срещнете известни трудности при разрешаването на спор, в който не сте пряк участник. Изходът от заплетената ситуация обаче зависи изцяло от вас, защото именно вие сте "ябълката на раздора”. Опитайте се да туширате напрежението деликатно и дипломатично.

Дева
През следващите дни ще се случи нещо, което ще ви накара да осъзнаете какви късметлии сте. Въпросната случка не само ще върне вярата ви в доброто, а и ще ви провокира да оцените всички прекрасни неща, които имате в живота си, за да спрете да ги приемате за даденост.

Везни
Предстои буря в отношенията с половинката. Дори и най-безоблачните отношения понякога престават да бъдат такива. Съвсем нормално е от време на време да срещате трудности в любовен план. Не се притеснявайте - ще успеете да ги преодолеете.

Скорпион
Предстои да направите нещо, от което умишлено бягтате през последните седмици. Първоначално ще определите постъпката като една от най-големите си грешки. С времето обаче ще осъзнаете, че нещата не са толкова лоши, колкото изглеждат.

Стрелец
Обичате да бъдете в течение на всичко, което се случва в живота на най-близките ви хора. В средата на седмицата обаче ще разберете, че има нещо, което те дълго време са крили от вас. Опитайте се да разберете каква е причината за това най-скъпите ви хора да имат тайни от вас.

Козирог
Абсурдно е да сравнявате живота си с този на другите. Всеки човек е различен и постъпва по различен начин в ежедневието си. Не завиждайте и недейте да мислите, че чуждият живот е по-добър от вашия. Всичко е въпрос на нагласа и светоусещане.

Водолей
В професионален план нещата се развиват изключително добре за вас. Усилената работа и положеното старание най-накрая дават резултат и това ви кара да се чувствате страхотно. Продължавайте в същия дух.

Риби
Имате желание да започнете да се занимавате с нещо, което не сте правили преди. Идните дни са подходящи за стартиране на нови начинания и поемане на рискове. Опитайте се да осъществите онези неща, за които все не ви стига времето и смелостта.

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay