Седмичен хороскоп за 6-12 април 2015

Една прекрасна празнична седмица!

Седмичен хороскоп за 6-12 април 2015

Овен 
Тази седмица ще се изниже неусетно, тъй като всеки ден ще има приятна изненада за вас. Предстои ви да прекарате невероятни великденски празници - не сте си и представяли, че тези дни могат да бъдат толкова приятни!

Телец 
Седмицата ще започне с напрежение в работата, но ще преодолеете всички проблеми. Все пак има само четири работни дни, а след това - четири почивни! Ще се откъснете от реалността и ще презаредите.

Близнаци 
Имате нужда от релакс, затова добре планирайте великденските празници. Не е препоръчително да прескачате от ангажимент на ангажимент. По-скоро се отдайте на почивка и мързелуване. 

Рак 
Вашите мечти ще се сбъднат - имате безусловната подкрепа на звездите. Единственото, което трябва да направите, е да вярвате в своите умения.

Лъв 
Най-накрая неприятният период, в който бяхте през последните седмици, ще приключи. През следващите седем дни ще имате безброй поводи за щастие! Цял живот ще помните моментите, които ще преживеете със своите приятели. 

Дева 
Трудно ви е да повярвате, че животът ви тръгва в такава посока. В никакъв случай обаче не позволявайте на притесненията от битов характер да попречат на мечтите ви. Вярвайте в успеха и той ще дойде в живота ви!

Везни 
Имайте едно наум, когато споделяте тайните си със свои приятели. Може би сте се доверили на грешните хора. Тази седмица ще разберете кой всъщност е готов на всичко за вас. И на кого не си заслужава да обръщате повече внимание.

Скорпион 
Имате нужда да прекарате време със своето семейство. В края на седмицата ще имате тази възможност! Дотогава се концентрирайте върху работата си, за да завършите всичко в срок. 

Стрелец 
Не се притеснявайте, ако ви се налага постоянно да сте на път. Вашите близки ще проявят разбиране. Само се опитайте да поддържате връзка с тях, било то и от разстояние.

Козирог 
Имате малък проблем в личен план, но всичко ще се реши от само себе си. Имате възможност да промените житейския си път, стига да искате, разбира се. 

Водолей 
Напоследък си губите времето и вие много добре го знаете. Подредете мислите и целите си. Трябва да сте силни, за да не пропилявате повече нито един ден!

Риби 
Мотивацията ви ще е водеща през тази седмица. Всички ангажименти ще бъдат реализирани успешно. По време на празниците пък ще имате незабравими мигове с любимия човек!

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay