Седмичен хороскоп за 6-12 октомври 2014

Разберете какво ви очаква през следващите седем дни

Седмичен хороскоп за 6-12 октомври 2014

Всеки понеделник на страницата на Jenite.bg във Facebook можете да откриете своя седмичен хороскоп. Ако искате да следите какво ви вещаят звездите за всеки ден от седмицата, съветваме ви да следите своя дневен хороскоп. А сега вижте какво ви очаква в рамките на настоящата седмица.

Овен
Началото на седмицата ви носи емоции, които не сте изпитвали от дълго време. Не бягайте от тях, дори и да са негативни. За всичко, което ви се случва, си има причина. Тя може да не ви е ясна сега, но през следващите дни всичко ще се изясни. Бъдете търпеливи! 

Телец
Следващите седем дни ще ви затрупат с много и разнообразни задължения - както професионални, така и лични. Не ги пренебрегвайте, а ги изпълнете навреме. В противен случай рискувате да пренесете част от ангажиментите си в следващата седмица, а това определено не е за предпочитане.

Близнаци
Една от силните ви черти е съчувствието ви към околните. Тази седмица то ще се прояви с необикновена сила. Нещо ще грабне вниманието ви и няма да ви даде мира, докато не намерите начин да се погрижите за него. Дали става въпрос за човек в беда или някаква друга ситуация, не може да се каже. Ясно е само, че то наистина ще докосне сърцето ви.

Рак
Не понасяте насилието в нито една негова форма, в това число и вербална. Ще ви се наложи обаче да се срещнете очи в очи с него. Предстои ви сблъсък с човек, който знае как да използва силните си страни в своя полза. Бъдете нащрек!

Лъв
Работната седмица не ви носи нищо повече от неразбирателства с колегите. Струва ви се, че всички са срещу вас и вашите идеи. Не се поставяйте в позицията на жертва - защитете идеите си убедително и положете повече усилия за онова, за което се борите. 

Дева
Рутината в ежедневието ви ще бъде нарушена от събитие, което определено не сте успели да предвидите. Възползвайте се от разнообразието, което ви предлага то, и се откъснете за малко от сивотата на всекидневието си. Това може само да бъде във ваш интерес.

Везни
Лоялността ви е поставена под въпрос в рамките на тази седмица. Някой ще се опита да тества доверието си към вас с надеждата, че няма да го разочаровате. Бъдете внимателни и не отхвърляйте молбите на близки и приятели за помощ. 

Скорпион
Искреността е едно от най-силните ви качества. Не обичате да натрапвате мнението си, но през следващите дни ваш близък човек ще ви поиска съвет, който няма как да не дадете. Бъдете внимателни - кажете онова, което смятате за правилно, но внимавайте да не нараните чувствата на вашия събеседник.

Стрелец
Началото не седмицата не ви носи никакви специални преживявания, но краят й ви готви изненада. В живота ви се появява човек, който не прилича на нито един от хората от обкръжението ви. Той веднага грабва любопитството ви и вие сте готови на всичко, за да го опознаете по-добре.  

Козирог
През тази седмица е най-добре да си починете от всичко, което ви напряга прекалено напоследък. Ако това е работата - дайте си почивка, ако са определени хора - избягвайте срещите си с тях. Мислете предимно за себе си.

Водолей
Поставят ви задачи на работното място, които няма как да изпълните за дадения срок. Вместо да се опитвате да направите невъзможното, поговорете с началника си и му обяснете, че това, което се изисква от вас, е невъзможно за изпълнение. Честността е качество, което повечето шефове ценят високо.

Риби
Следващите седем дни са благоприятни за пътуване и екскурзия. Посетете мястото, на което си мечтаете да отидете, но все не ви остава време. Отделете необходимите средства за едно преживяване, което не се случва всеки ден. Няма да съжалявате!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay