Седмичен хороскоп за 6 - 12 юли 2015

Какви събития ще ви донесе настоящата седмица?

Седмичен хороскоп за 6 - 12 юли 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
През идните дни ви предстои среща, резултатите от която ще бъдат особено благоприятни за вас. За да се случи това, обаче, трябва да докажете себе си и своите способности. Подгответе се добре и всичко ще бъде наред.

Телец
Няма нищо по-хубаво от цяла една почивна седмица. За вас настоящата се очертава да бъда такава. Дали сте в отпуск, или просто на работното място ситуацията е толкова спокойна, че не усещате, че работите - няма никакво значение. Важното е, че през цялата седмица ще бъдете спокойни и уравновесени.

Близнаци
В началото на седмицата не можете дори да си представите как ще успеете да се измъкнете от тежката ситуация, в която се намирате в момента. Към средата ѝ обаче случайно или не се натъквате на нейното съвсем естествено решение.

Рак
Натъжава ви фактът, че не можете да помогнете на свой близък, който е в беда. Просто няма какво да направите и това ви побърква. Не обичате да стоите и да чакате, без да предприемате каквото и да било действие, но точно това трябва да направите сега. Въоръжете се с търпение.

Лъв
Притеснява ви фактът, че не сте достатъчно подготвени за важно събитие, което предстои в края на седмицата. Опитайте се да наваксате през оставащото време, а ако не успеете - разчитайте на благоволението на звездите.

Дева
Вашата най-голяма грешка, която е останала в тайна от околните, излиза наяве през идните дни. Последиците от нея ще ви преследват дълго, но в края на краищата всичко ще премине благополучно. Това ще ви бъде за урок, че най-големите лъжи никога не остават скрити.

Везни
Трябва да решите какъв път да поемете в отношенията си с половинката. Виждате, че човекът до вас има ясна визия за общото ви бъдеще, а вие все още не сте сигурни какво точно искате. Изяснете си го, за да не заблудите човека, който ви обича безрезервно.

Скорпион
Боите се от това да не би да останете неразбрани. Страшно много ви се иска да споделите мъката си, но се страхувате от упрек, който едва ли ще понесете. Не можете да преживявате всичко сами в сърцето си, понякога трябва да се рискува.

Стрелец
Опитът, който сте натрупали през годините, ще ви бъде от огромна помощ днес. Уменията ви ще ви бъдат необходими в ситуация, с която никой друг няма да бъде способен да се справи. Това е уникална възможност да докажете себе си пред света.

Козирог
Първите дни от работната седмица са изпълнени с усмивки и щастливи преживявания. Краят ѝ обаче ви носи емоции, които не са ви приятни. Каквото и да правите, няма да можете да се спасите от тях. Трябва просто да ги изтърпите.

Водолей
Наясно сте със себе си, но половинката ви просто отказва да разбере мотивите ви. Опитайте се да му обясните своята гледна точка относно проблема, който измъчва връзката ви. Ако ви обича достатъчно, ще ви разбере.

Риби
Изпитвате потребност от любов и грижи, които само най-близките ви хора могат да ви осигурят. Доверете се на съветите им и се погрижете те да научат колко много ги цените и уважавате. Признателността ви е много важна за тях.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay