Седмичен хороскоп за 7 - 13 септември 2015

Какви емоции ви очакват през дългата шестдневна работна седмица?

Седмичен хороскоп за 7 - 13 септември 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Цялата седмица за вас ще бъде много натоварена. В службата ще ви затрупат с ангажименти, с които трябва да се справите в срок. Ако не успеете да ги отметнете до края на седемдневието, ще оставите лошо впечатление у работодателите си. Дайте всичко от себе си, за да се справите успешно.

Телец
Опитвате се да бъдете любезни към околните, но има някои неща, с които просто не сте способни да се примирите. Изключително много ви дразни арогантното и егоистично поведение на хора, които имат голямо самочувствие без никакво покритие. С тях няма да съумеете да бъдете мили.

Близнаци
Ужасно объркани сте и не знаете по кой път да поемете. Чувствата на човека, когото обичате, са неразгадаеми за вас и това ви кара да се чувствате неоценени. Не предприемайте никакви кардинални действия до края на седмицата. Изчакайте, за да видите как ще се развият събитията.

Рак
В рамките на тази седмица ще ви поставят ултиматум, който силно ще ви ядоса. Не можете да избирате между две неща, които са еднакво скъпи за вас. Опитайте се да намерите компромисен вариант, а ако не успеете - преценете ситуацията много добре, преди да вземете своето решение.

Лъв
В началото на седмицата ще ви бъде дадена зелена светлина за проект, който се опитвате да стартирате от дълго време насам. Това ще ви зареди с оптимизъм и енергия за работа. Изградете стабилна основа за плана, който предстои да осъществите. Само ако знаете добре с какво се захващате, ще успеете да го доведете докрай.

Дева
За вас искреното приятелство е най-ценното нещо на света, като дори надхвърля стойността на любовта. Разочарование, нанесено ви от скъп за вас човек, ще постави под въпрос дружбата ви с него. Честолюбието ви е силно засегнато и ще ви е необходимо известно време, за да преглътнете обидата.

Везни
В средата на седмицата ви предстои важен делови проект, чието успешно изпълнение зависи изцяло от вас и вашата работа. Постарайте се да се подготвите добре, за да успеете да блеснете в очите не само на колегите, но и на шефовете си. В личен план всичко е наред и атмосферата у дома е спокойна.

Скорпион
Справяте се еднакво добре с екипната и индивидуалната работа, но като че ли предпочитате да работите с други хора. Така осъществявате нови запознанства с лекота, а и разпределяте задълженията помежду си. Именно по този начин ще протече дългата работна седмица.

Стрелец
Понеделник и вторник са дни, в които не се случва нищо необичайно, и рутината не напуска ежедневието ви. В сряда обаче ще чуете новина, която само след няколко дни ще бъде официално потвърдена. Това ще се отрази на бъдещите ви планове, а и на събитията в живота ви.

Козирог
Обуздайте нетърпението си! Вълнувате се прекалено много около предстоящо събитие, което обаче трябва да се случи точно тогава, когато е планирано. Не се опитвайте да го преместите за по-ранна дата само защото не можете да сдържите емоциите си.

Водолей
През настоящата седмица любовта ви ще бъде поставена на изпитание. Човекът до вас не е сигурен в чувствата ви и решава да ги тества. Тази неочаквана проверка ще помогне и на вас да си дадете отговори на много от въпросите, които ви измъчват напоследък. Неочаквани истини ще излязат наяве!

Риби
Качеството за вас е много по-важно от количеството и затова през идните дни ще отделите много време за свой личен проект, който искате да се получи както трябва. Това ще бъде за сметка на работните ви задължения, но в края на седмицата ще имате възможност да наваксате.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay