Седмичен хороскоп за 8-14 декември 2014

Каква ще бъдат следващите седем дни за вас?

Седмичен хороскоп за 8-14 декември 2014

За да четете своя седмичен хороскоп всеки понеделник, станете част от Jenite.bg във Facebook! А ето какво да очаквате от следващите седем дни, ако сте зодия...

Овен
Още в началото на тази седмица ситуацията в работата ви коренно ще се промени. Вероятно новият ред ще е по-удобен за вас, но това не означава, че няма да се изискват усилия от ваша страна. Средата на седмицата ще бъде белязана от страхотни мигове с любимия човек, а краят й - с възможност за наистина качествена почивка.

Телец
Тази седмица финансовото ви положение значително ще се подобри. Ще получите отдавна чакани средства, а това ще оправи и настроението ви. В края на седмицата ще има достатъчно предпоставки да бъдете забелязани в работа. По всичко личи, че скоро ще пожънете успехи.

Близнаци
Сякаш времето лети, а вие отлагате ли, отлагате взимането на важно решение. Тази седмица ще трябва да решите в каква посока искате да тръгне живота ви. Подредете приоритетите си. В средата на седмицата ще имате възможност да обсъдите решението си с важен за вас човек.

Рак
Въпрос на време е да разберете на кого наистина можете да разчитате. Тази седмица ще бъде изпълнена с откровения. Може би ще ви стане тъжно, че някой ви е лъгал. Ще разберете обаче, че имате и истински приятели. Краят на седмицата ще ви даде възможност да пътувате и да посетите приятно място. Излезте от зоната си на комфорт и няма да съжалявате!

Лъв
В началото на седмицата ще се срещнете със свой близък и това ще ви зареди с положителни емоции за цялата седмица. Възможно е да излезете малко от рутината, но какво по-хубаво от това?! В сряда или четвъртък ще имате възможност да завършите проект, по който отдавна работите. Радвайте се на заслужения почивен уикенд!

Дева
Тази седмица не е подходяща за инвестиране на големи суми пари, защото финансовата ви стабилност е застрашена. Спрете с необмислените харчове, за да не се озовете в неприятна ситуация. Втората половина на седмицата ще ви донесе малко повече свободно време, което може да посветите на хобито си.

Везни
Колкото и да не ви се вярва, тази седмица ще успеете да наваксате с всичките си ангажименти в работа. Не пестете усилия, а действайте. Скоро ще има развръзка по важни въпроси, които ви касаят пряко. В края на седмицата отделете време на близките си, защото им липсвате осезаемо.

Скорпион
Ще имате седмица, изпълнена с вътрешно спокойствие и хармония. Още в нейното начало ще усетите, че не ви е писано да свършите нищо важно. Отпуснете се и релаксирайте, така или иначе рядко имате тази възможност. В края на седмицата ще се сдобиете и с приятна компания - най-сетне и вашите приятели ще могат да се присъединят към вас.

Стрелец
В понеделник и вторник ще имате доста ангажименти, но не се притеснявайте - разполагате с достатъчно енергия, за да се справите подобаващо. През втората половина на седмицата ще имате възможност да си отдъхнете. Напрежението ще остане в миналото, а вие ще имате достатъчно време да наваксате инвестираното в работа време.

Козирог
Тази седмица ще мина под знака на личното удовлетворение. Ще се чувствате идеално в кожата си. Към средата на седмицата има вероятност да получите предложение за работа или повишение, на което трудно ще устоите. Имайте предвид обаче, че скоро ще се почувствате притиснати от ангажименти - всяко нещо има своята цена.

Водолей
В началото на седмицата ще имате възможност да се порадвате на време, прекарано с близките. Възможно е да се наложи към края й да наваксате с усилия в работа, но не се притеснявайте - ще се справите. В перфектно здраве сте и съответно имате достатъчно енергия за всичко.

Риби
Предстои ви усмихната седмица, в която нищо няма да успее да развали вашето настроение. Може би в първия 2-3 дни от нея ще бъдете уморени, защото ще имате доста ангажименти, но няма да бъдете изнервени със сигурност. В края й ще се отдадете на работа по страничен проект, която обаче силно ви мотивира.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay