Седмичен хороскоп за 8-14 септември 2014

Каква ще бъде вашата седмица?

Седмичен хороскоп за 8-14 септември 2014

За да следите своя седмичен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! Важно е да знаете, че от вторник до неделя публикуваме и добиващия все по-голяма популярност дневен хороскоп. Не пропускайте да започнете сутринта си с него!

Ето и какво ви очаква тази седмица, ако сте зодия...

Овен
Тази седмица ще ви се стори доста по-приятна от предишната. Ситуацията във вашата работа се подобрява и лека-полека ще усетите, че кашата наоколо се оправя. Началото на седмицата ще бъде белязано от събиране с роднини, което обаче ще мине по-добре от очакваното. През уикенда ще ви се иска да отидете някъде надалеч, но този път ще се наложи да си останете у дома.

Телец
Струва ви се, че животът ви се подрежда по вашия план. Само че изпускате една малка подробност - ще ви се наложи да съобразите действията си с околните. Това малко ще ви изнерви, но ще трябва да намерите сили да се справите. В средата на седмицата ще имате добри вести, свързани с вашето здраве. Ако имате партньор, очаквайте невероятна изненада от него.

Близнаци
Някак си дните ви минават в очакване. Животът обаче се случва, доакто си правим други планове, затова по-добре спрете с тази пасивност. Началото на седмицата ще бъде благоприятно за вашите творчески планове. Не позволявайте на идеите си да "изветреят". В края й ще имате достатъчно време, което да прекарате с приятели или със семейството си.

Рак
Бихте могли да напуснете работа, но звездите предупреждават, че тази седмица не е подходяща за кардинални решения. Забавете малко темпото и се опитайте първо да откриете друг източник на доходи. Колегите ще ви досаждат доста през цялата седмица. Чак към края й обаче ще намерите начин да споделите с тях своето раздразнение. Именно тогава ще стане ясно и какво ви предстои в професионален план.

Лъв
Любовният ви живот тръгва в добра посока. Имате късмет, защото тази седмица нещата ще се подредят идеално в личен план. Средата на седмицата ще ви донесе така бленуваните силни емоции, след което ще попаднете в истинска любовна вихрушка. Посветете края на седмицата на новата си страст, защото това ще ви сближи още повече.

Дева
Тази седмица ще разполагате с достатъчно време, за да реализирате всичките си ангажименти. Трябва обаче да подходите със спокойствие и присъщия си чар. Ако околните усетят, че сте изнервени, няма да ви помогнат изобщо. Краят на седмицата ще ви донесе идея, която ще занимава съзнанието ви в близкото бъдеще. Опитайте се да я развиете докрай!

Везни
В емоционален план нещо ви тежи и началото на седмицата ще бъде придружено от доста неприятни емоции именно поради тази причина. В сряда или четвъртък обаче ще намерите изход от ситуацията. Бихте могли да заминете нанякъде, за да забравите проблемите си. Краят на седмицата ще е подходящ да организирате подобно пътуване.

Скорпион
Тази седмица ще ви се наложи да положите доста усилия в личен план, за да запазите връзката си. За съжаление, едновременно с това ще имате някои трудности в работа, които ще отнемат от времето и енергията ви. През уикенда, когато имате малко повече свободни часове, ще съумеете да се справите с предизвикателствата, които съдбата ви поднася. Имайте кураж да бъдете силни!

Телец
Имате цялата енергия на света, за да постигнете страхотни неща тази седмица. Вярвайте във възможностите си и действайте смело. Съдбата е изключително благосклонна към вас в този период. В края на седмицата ще срещнете някой познат, който обаче неусетно ще се сдобие с по-сериозна роля във вашия живот.

Козирог
Няма как да си кривите душата - седмицата ви започва повече от страхотно! За съжаление, няма да завърши така, защото ще имате сериозни главоболия в работата. Шефовете ви са ви вдигнали мерника и просто няма как да им угодите. Дишайте дълбоко и бъдете търпеливи, тази буря скоро ще отмине.

Водолей
Искате да забравите някоя стара любов, за която все още мислите постоянно. Има шанс това да се случи, но трябва за малко да се откъснете от реалността. Вземете си отпуска и отидете на друго място. Ще ви се отрази добре! Ако все пак останете на работа, ще ви е доста трудно да се концентрирате. Важна бизнес среща в средата на седмицата обаче отново ще ви мотивира максимално.

Риби
На седмото небе сте и съдбата въобще няма намерение да ви сваля оттам. Радвайте се на живота и тази седмица, защото ще имате всички предпоставки за това. Ако някой има нужда от вашата помощ, не му отказвайте. Бихте могли да се срещнете с ваши добри приятели към края на седмицата, защото те имат нужда да се заразят с доброто ви настроение и позитивна енергия.

7 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay