Седмичен хороскоп за периода 02 май-05 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Седмичен хороскоп за периода 02 май-05 май 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Не прибързвайте с действията си и се пазете от хора, които не са особено искрени с вас. Не се тревожете, ще ги познаете веднага и трябва да ги премахнете от живота си. Ще се радвате на вниманието на срещуположния пол, което ще ви поласкае.

Телец

Седмицата ще постави волята ви на изпитание. Уверете се, че защитавате личните си интереси, но и че това не става за сметка на чуждото нещастие. Бранете позицията си докрай, но в момента, в който тя се отрази негативно върху ваш близък човек, бъдете готови да направите компромис със себе си.

Близнаци

Предстои ви интересна седмица, изпълнена с много контакти и лични срещи. Може би усещате нов сърдечен трепет, но бъдете внимателни и не се изкушавайте толкова лесно, за да не бъдете наранени. Изградете основите на взаимно доверие и едва след това действайте.

Рак

Обикновено лошото настроение ви държи най-много за ден-два. Този път обаче то се превръща във ваш неизменен спътник и не можете да го прогоните през цялата седмица. Депресията може да се дължи на факта, че почивката за вас е приключила и все още не можете да се настроите на вълна "работа”.

Лъв

Нищо не е такова, каквото изглежда и този факт ще ви изнерви до краен предел. Чакането ви изморява, но понякога си заслужава. Бъдете по-търпеливи, анализирайте ситуацията спокойно и ще откриете верния път. Краят на седмицата е изпълнен с радост.

Дева

Тайните няма да ви помогнат да спечелите доверието на човека до себе си. Нужно е да бъдете откровени и да не криете важни неща от него. Научите ли този урок, ще откриете и тайната на щастливата и хармонична връзка.

Везни

Затрупани сте с работа и дори през почивните дни ще ви бъде трудно да мислите за нещо друго. Излезте с приятели и се отпуснете, защото работата няма къде да избяга. Споделете тревогите си с някой близък, за да ви олекне. Ще получите ценен съвет.

Скорпион

С професионалните си успехи ще направите изключително впечатление през настоящата седмица. Упоритата работа започва най-накрая да се отплаща и не можете да повярвате какви облаги ви носи тя. Насладете се - заслугата за всичко това е изцяло ваша!

Стрелец

Седмицата започва обещаващо и  завършва още по-добре. Радостта ще струи от вас и всички ще го забелязват. Главният виновник за това е любовта, която е кацнала блажено на рамото ви. Внимавайте да не излетите прекалено нависоко.

Козирог

През първата половина на седмицата ще бъдете особено напрегнати, но най-странното е, че за това няма видима причина. Намесата на ваш близък човек успява да елиминира безпокойството във вас и благодарение на това уикендът ви носи само позитивни емоции.

Водолей

Седмицата ще бъде успешна, но и напрегната. Действайте смело, отговорно и спокойно и няма да има за какво да се тревожите. Оставете си време и за почивка, защото в края на седмицата ще имате нужда от едно хубаво презареждане.

Риби

Опитвате се да наваксате времето, което не сте успели да споделите със семейството си. Има и моменти, в които работата измества личния живот, но трябва да се уверите, че близките ви разбират това и не ги наранявате с държанието си. Посветете идните дни само на тях!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay